reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wozek uzywany kosztowal nas 250 zł, wieczorem wkleje zdjecia
No to cena niezla,no i zdjecia poprosimy:-)
MALINKA1-ZDRowka dla dzieci,oby szybko sobie te chorobsko poszlo:tak::tak:
WIEWIORECZKA-NO TO GRATULACJE:-):-):-)
No i wszystkiego najlepszego z okazjii miesiaca dla Juniora:-):-)

No i nie pamietam co mialam napisac dalej bo juz za duzo tego bylo:-D:-D:-D
Ja akurat mam wolna chwile zagonilalm mojego J do nauki z Kuba,Dawid oglada swoje Teletubisie a mama siedzi przy kompie:-D:-D:-D

Oj jeszcze raz dziewczyny dzieki za takie przywitanie:-)

reklama
doris nie wiesz co mówisz:no::no::rofl2:
ja to dotarłam jakies 3mieisiace temu chyba i nie przeyzje dnia zeby nie zajrzec na forum.a w nocy to jestem nocny straznik:-):-D
nie bedziesz sie mogła od nas uwolnic:-):rofl2:
ale jak widac niezła paczka sie z nas zrobiła:-)
a ja ciągle poprawaim prace:wściekła/y:

ja na twoim miejscu podawałabym zwykły Bebilon>Moja Oliwka piła to mleczko.Skoro nie ma alergii żadnej to po co dawać takie mleko,nie ma potrzeby
Stu procentowa racja. A bebilon to bardzo dobre mleko. Jeśli dziecko nie jest alergikiem a i w rodzinie takowch brak nie ma potzreby, a nawet lekarz Ci odradzi, ale nie przetoczę Ci dlaczego-nie pamiętam.

A no i zaponiałam
Ewa Luna Szymańska
Inowrocław-to na NK

Doris o tej porze kawe:szok::szok: napewno do rana bym nie zasnela:-D

Anabuba racja fajna ekipa sie tu zebrala:tak::happy:

Malinka1 zdrowka dla Was

Madziulanatasza niewiedzialam ze psom zeby sie wyrywa:baffled: i faktycznie milo sie jej oderwac chociaz na chwilke:rofl2:

reklama
ANKA26,07-u NAS jest godzina do tylu,wiec mam jeszcze czas do wieczora,zreszta wlasnie na mnie kawa tak nie dziala,wypije o 20 tej to i tak zasne co zwykle:tak:
ANABUDA-no a ja mam zamiar do tej ekipy dolaczyc
WIEWIORECZKA83-ja tez mialm taki kryzyzs z pokarem,to zaczelam sobie sciagac laktatorem:-)albo recznie i u mnie pomoglo:tak:

A U MNIE MOJ J pojechal do sklepu po wafle i nutelle:baffled::baffled::baffled:spyatlam sie Go czy czasem w ciazy nie jest:-D:-D:-Dbo ma takie dziwne zachciewajki:baffled:i ze mu sie chce jechac:sorry2::dry:

Do góry