reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziś kurier przywiózł mi sandałki dla Oliwki które kupiłam n allegro.Bardzo fajne są.Jestem zadowolona z ich zakupu.Teraz są za duże ale do lata będą w sam raz.

reklama
laura na nocniku oglada Sam Sama :)) na mini mini:-)
Ja jaks przymulona jestem chyba musze sie mietki napic:baffled:

Na dzis koncze z porzadkami chociaz i tak bede musiala jeszcze zabwki pozbierac jak poloze Laure.Za chwilke dam jej kolacje i klade spac bo w poludnie malo spala:sorry2:

Agnes a jakie butki? Sandalki??

YORKOM SIĘ WYRYWA ,z tymi psami to kupa zamieszania:-)wyrywa sie mleczaki,bo jak same nie wypadają to stałe rosną krzywo i zły zgryz sie robi...

reklama
Dziś kurier przywiózł mi sandałki dla Oliwki które kupiłam n allegro.Bardzo fajne są.Jestem zadowolona z ich zakupu.Teraz są za duże ale do lata będą w sam raz.

A jakie te sandałki dodaj ich zdjęcie,Ja Martynce musze kupić adidasy sandałki i jakieś butki żeby miała w czyś po domku chodzić .

Do góry