reklama
Beti801
Fanka BB :)
o bidulko! :-(to niedobrze ... :-(trochę rozłożyło![]()
crunch
uuu...to kuruj się :-)trochę rozłożyło![]()
mało powiedziane - jakbym tylko mogła to przespałabym calutki dzieńkurcze alez paskudna ta pogoda sie zrobiła![]()
jejku dziewczyny nie straszcie - nie mam się jak po kartę wybrać
a Wy już macie poskładane do przedszkola
mam nadzieję, że przyjmą Reginę

jejku dziewczyny nie straszcie - nie mam się jak po kartę wybrać
a Wy już macie poskładane do przedszkola
mam nadzieję, że przyjmą Reginę![]()
Spoko do 20 IV się składa

ania.chlopcy
witam
crunch Zdrówka dla Igorka.
nikia No co ty - żartujesz? Spać może i chodzą w miarę grzecznie, ale zanim zasną to różnie bywa. Przeważnie jeszcze długo cudują.
agataxk Fajny nowy suwaczek.
agawa Gratulacje[/b] Mikołajku - wszystkiego najlepszego na pół roczku.
Dziewczynki, jeśli macie TVN Style to polecam nowy polski program "Jak dobrze wyglądać nago." (możecie znać go z innych wersji)
Tu jest mała zapowiedź: Jak dobrze wyglądać nago? - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN
(te trzy to dziewczyny z Lobby, po lewej jest Ewa-Effuniak.
)
Ja wczoraj wzięłam dla Piotrka deklarację do przedszkola. (bo tylko to się w Krakowie składa jeśli dziecko zostaje na kolejny rok w przedszkolu.) W tygodniu zaniosę i luzik.
crunch Zdrówka dla Igorka.
nikia No co ty - żartujesz? Spać może i chodzą w miarę grzecznie, ale zanim zasną to różnie bywa. Przeważnie jeszcze długo cudują.
agataxk Fajny nowy suwaczek.
agawa Gratulacje[/b] Mikołajku - wszystkiego najlepszego na pół roczku.
Dziewczynki, jeśli macie TVN Style to polecam nowy polski program "Jak dobrze wyglądać nago." (możecie znać go z innych wersji)
Tu jest mała zapowiedź: Jak dobrze wyglądać nago? - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN
(te trzy to dziewczyny z Lobby, po lewej jest Ewa-Effuniak.
Ja wczoraj wzięłam dla Piotrka deklarację do przedszkola. (bo tylko to się w Krakowie składa jeśli dziecko zostaje na kolejny rok w przedszkolu.) W tygodniu zaniosę i luzik.
Ale ta jedna jest chudaDziewczynki, jeśli macie TVN Style to polecam nowy polski program "Jak dobrze wyglądać nago." (możecie znać go z innych wersji)
(te trzy to dziewczyny z Lobby, po lewej jest Ewa-Effuniak.)

Ja nie mam TVN Style ale widziałam kilka odc. wersji angielskiej (czy amerykańskiej?)
reklama