asiucha-L
Fanka BB :)
Jestem już moje kochane słoneczka :-) miałam małe problemy...tak mnie bolał brzuch masakra :--
-( w sobote na zajeciach tak zle sie poczulam ze ledwo wyszlam, było mi tak słabo krecilo sie w głowie chcialo mi sie wymiotowac a na dodatek telepało mnie od srodka :-(myslalam ze zemdleje:-( wczoraj dostalam @@@ tak silną że masakra jeszcze takiej nie miałam wiem głupio to pisac ale jak sikam to az wszystko leci i takie czarne nie przesadzam dosłownie czarne twardawe skrzepy masakra ...ale dzis juz brzuch mnie tak nie boli....odebralam wyniki, połozna mowila ze wszystko w normie , czekam teraz na koniec @ i do lekarza am wizytę BUZIACZKI
![]()
Dobrze że masz taką @ ze skrzepami bo ci się tam wszystko oczyszcza i endo nie będzie grube, za grubę prowadzi do endometriozy. Jakoś to przetrwasz a za 2 tygodnie nowe staranka!
Jadźki!!!!
Jasna cholera, kurde mol, w dupę jeża nietoperza
:-)
MAM 3 PĘCHERZYKI PO 25mm w 13 dc
I DOSTAŁAM PREGNYL
:-)
Pierwszy raz w życiu mym jest szansa na owulację
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
No Hania to chyba moje pytanie nie aktualne ale możesz mi i tak napisać dlaczego miałaś małe pęcherzyki czy gin podał powód. A pęcherzyki są naprawdę wielkie!

Spokojna twoja rozczochrana.
Dokonam w nim dzisiaj zniszczenia.
Zrobie mu z penisa śmigło
Ależ ty masz teksty Dzieczyno!

Dzisiaj będzie bardziej profilaktycznie bo po pregnylu pękną do 48h.
Następny termin bzykania ma być za dwa dni w środę. A wtedy sceny dantejskie będą się działy.
Oby na coś te moje męki się przydały i pęcherzyki pękną a z nich wyjdą piękne jajeczka, takie zdrowe które będzie można było zapłodnić. I demon zapłodni.
quote]
Ja tam bym na Twoim miejscu codziennie raz i konkretnie bo te pęcherzyki to już pękać powinny, nie znam się ale może w środę to za późno.
A teraz moje najnowsze rewelacje:-(
nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale mam nadzieję, że w tym cyklu się jednak nie udało- juz jestem po starankach i owu w piątek, a właśnie dziś się dowiedziałam, że prawdopodobnie mam ospę - byłam u lekarza woeczorem po pracy - wcześniej nic nie zauważyłam - jutro mam iść to potwierdzić i po zwolnienie:-(
wiesz przechodzę to samo i też sięmartwię, co prawda nie mam ospy a zapalenie oskrzeli ale czuję się fatalnie i biorę antybiotyki.
normalnie dziewczyny a dzisiaj to w ogóle jestem skołowana zrobilam dzisiaj test firmy amil bo tamte wyrzuciłamzrobiłam przed chwila test i znowu na nim 2 kreska pokazala sie szybciej bo po 3 min ale znowu taki cien cien ,ale jest
Po cichutku gratuluję!!!!!!!!!
Cześć Kropeczka,
Moja gina powiedziała mi dzisiaj że w moich jajnikach jest sporo pęcherzyków, ale że są małe jakbym była w 5dc, a jest już dzień 12. Poza tym mówiła to z taka miną, że aż mi się zimno zrobiło.
Masz to samo co ja a zupełnie inne leczenie, ciekawe czy u ciebie po lekach sięcoś zmieni. Mi ginka mówiła że nawet jak za 5 dni bym miała owu to i tak za późno bo ostatnia faza będzie za krótka. A dokładnie wiesz jaką miały wielkość? Masz to napisane na usg? Bo ja też robiłam monitongi tak 11-12 dc.
Powiedziałam jej że praktycznie nie mam śluzu, na co ona że pewnie nie mam dni płodnych, więc muszę zacząć brać luteinę. Rok temu robiłam hormony, mam nadzieję że sugeruje się tymi badaniami.
Z tym śluzem to tak jak u mnie, też go nie ma, jest ale nie taki rozciągliwy. en rozciągliwy to mam jak jestem podniecona ale to nie ważne czy jest owu on jest. A hormony powinaś sobie zroić aktualne bo przez rok naprwdę może wiele się zmienić.