reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Jestem już moje kochane słoneczka :-) miałam małe problemy...tak mnie bolał brzuch masakra :-:)-:)-( w sobote na zajeciach tak zle sie poczulam ze ledwo wyszlam, było mi tak słabo krecilo sie w głowie chcialo mi sie wymiotowac a na dodatek telepało mnie od srodka :-(myslalam ze zemdleje:-( wczoraj dostalam @@@ tak silną że masakra jeszcze takiej nie miałam wiem głupio to pisac ale jak sikam to az wszystko leci i takie czarne nie przesadzam dosłownie czarne twardawe skrzepy masakra ...ale dzis juz brzuch mnie tak nie boli....odebralam wyniki, połozna mowila ze wszystko w normie , czekam teraz na koniec @ i do lekarza am wizytę BUZIACZKI :-D

Dobrze że masz taką @ ze skrzepami bo ci się tam wszystko oczyszcza i endo nie będzie grube, za grubę prowadzi do endometriozy. Jakoś to przetrwasz a za 2 tygodnie nowe staranka!

Jadźki!!!!

Jasna cholera, kurde mol, w dupę jeża nietoperza
:-)
MAM 3 PĘCHERZYKI PO 25mm w 13 dc
I DOSTAŁAM PREGNYL
:-)
Pierwszy raz w życiu mym jest szansa na owulację
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

No Hania to chyba moje pytanie nie aktualne ale możesz mi i tak napisać dlaczego miałaś małe pęcherzyki czy gin podał powód. A pęcherzyki są naprawdę wielkie! :szok: Zaraz pękać będą!

Spokojna twoja rozczochrana.

Dokonam w nim dzisiaj zniszczenia.
Zrobie mu z penisa śmigło

Ależ ty masz teksty Dzieczyno! :-D

Dzisiaj będzie bardziej profilaktycznie bo po pregnylu pękną do 48h.
Następny termin bzykania ma być za dwa dni w środę. A wtedy sceny dantejskie będą się działy.

Oby na coś te moje męki się przydały i pęcherzyki pękną a z nich wyjdą piękne jajeczka, takie zdrowe które będzie można było zapłodnić. I demon zapłodni.
quote]

Ja tam bym na Twoim miejscu codziennie raz i konkretnie bo te pęcherzyki to już pękać powinny, nie znam się ale może w środę to za późno.

A teraz moje najnowsze rewelacje:-(

nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale mam nadzieję, że w tym cyklu się jednak nie udało :no:- juz jestem po starankach i owu w piątek, a właśnie dziś się dowiedziałam, że prawdopodobnie mam ospę - byłam u lekarza woeczorem po pracy - wcześniej nic nie zauważyłam - jutro mam iść to potwierdzić i po zwolnienie:-(

wiesz przechodzę to samo i też sięmartwię, co prawda nie mam ospy a zapalenie oskrzeli ale czuję się fatalnie i biorę antybiotyki.

normalnie dziewczyny a dzisiaj to w ogóle jestem skołowana zrobilam dzisiaj test firmy amil bo tamte wyrzuciłam :tak:zrobiłam przed chwila test i znowu na nim 2 kreska pokazala sie szybciej bo po 3 min ale znowu taki cien cien ,ale jest

Po cichutku gratuluję!!!!!!!!!

Cześć Kropeczka,
Moja gina powiedziała mi dzisiaj że w moich jajnikach jest sporo pęcherzyków, ale że są małe jakbym była w 5dc, a jest już dzień 12. Poza tym mówiła to z taka miną, że aż mi się zimno zrobiło.

Masz to samo co ja a zupełnie inne leczenie, ciekawe czy u ciebie po lekach sięcoś zmieni. Mi ginka mówiła że nawet jak za 5 dni bym miała owu to i tak za późno bo ostatnia faza będzie za krótka. A dokładnie wiesz jaką miały wielkość? Masz to napisane na usg? Bo ja też robiłam monitongi tak 11-12 dc.

Powiedziałam jej że praktycznie nie mam śluzu, na co ona że pewnie nie mam dni płodnych, więc muszę zacząć brać luteinę. Rok temu robiłam hormony, mam nadzieję że sugeruje się tymi badaniami.

Z tym śluzem to tak jak u mnie, też go nie ma, jest ale nie taki rozciągliwy. en rozciągliwy to mam jak jestem podniecona ale to nie ważne czy jest owu on jest. A hormony powinaś sobie zroić aktualne bo przez rok naprwdę może wiele się zmienić.

reklama
niunia27 wiem, dzieki, bede nieugieta... zobaczymy, napewno dam wam znac co i jak....
co do tempki i @ to wiem wiem.... i napewno z nerwow mi sie niezle spozni....

No właśnie dlatego nie panikować proszę mi tutaj!

A ja dzisiaj diety nie trzymam. W ubikacji nie byłam tak od tygodnia, zjadłam już śliwki suszone, teraz hamburgera, i batonika czekoladowego, troszkę się ułoży to mam jeszcze sernika na zimno. A temp mam 37.2 ale się nie przejmuję, bo miałam już wyższą i dzidziusia nie było.

Mama ma za miesiąc 50-te urodziny, co myślicie o prezencie: torebka śliwkowy brąz z czarnymi dodatkami a dokładnie rączki plecione, mocowane na staro złotych uchwytach, taka bardziej workowata a do tego zrobię jej na szydełku szal wiosenny z takiej ciekawej dzianiny w kolorach czerni, brązu beżu i fioletu lekko pobłyskującej?
Sama nie wiem co bym mogła jej dać na taką szczególna okazję. Na pewno nic do postawienia na wierzchu bo ma szurniętego cocer spaniela i wielkiego kota którego pies nienawidzi. Wyobraźcie sobie co tam czasami sie dzieje.

ja jestem , zwijam sie z bolu brzucha....:baffled:

do tego jestem glodna a nie chce mmi sie nic zrobic...

To wcinaj chociaż chleba z masłem bo brzuch jeszcze bardziej będzie bolał.
Dobre są tabletki naproxen, nie powodują rozrzedzenia krwi przez co przy okazji okresu nie ma potoku.
Albo gorąca kąpiel.

Dziewczyny plis o odp odnośnie prezentu!!!!!

To wcinaj chociaż chleba z masłem bo brzuch jeszcze bardziej będzie bolał.
Dobre są tabletki naproxen, nie powodują rozrzedzenia krwi przez co przy okazji okresu nie ma potoku.
Albo gorąca kąpiel.

Dziewczyny plis o odp odnośnie prezentu!!!!!
nawet nie slyszalam o takich tabletkach:confused:

co do prezentu to swietny pomysl z ta torebka i szalem :tak: dobry pomysl dla 50-ciolatki:tak:ewentualnie moze cos z bizuterii jesli nosi:sorry2:

ja jestem , zwijam sie z bolu brzucha....:baffled:

do tego jestem glodna a nie chce mmi sie nic zrobic...

oj to chyba na @... oby nie..

ja zauwazylam ze po clo mam dziwny sluz.. w ogole to dzis 7dc igdy tak wczesnie nie mialam.. poza tym sluz tak jakby krwia zabarwiony ale nie brunatny, ale tez nie przezroczysty ani nie bialy.. ciut zabarwiony.. i w gole dziwnie to temperature mam wczoraj 36,55 dzis 36,6 a przedwczoraj 36,30.. dziwne w taktym cyklu do "owulacji" ktorej nie bylo mialam tempke tak mniej wiecej 36,15-36,35 ale raczej 36,2 poza tym w tym cyklu przestawialam godzine z 7 na 8 mierzenie, bo pozniej chodzimy spac i potem nie tomna jestem..

reklama
No właśnie dlatego nie panikować proszę mi tutaj!

A ja dzisiaj diety nie trzymam. W ubikacji nie byłam tak od tygodnia, zjadłam już śliwki suszone, teraz hamburgera, i batonika czekoladowego, troszkę się ułoży to mam jeszcze sernika na zimno. A temp mam 37.2 ale się nie przejmuję, bo miałam już wyższą i dzidziusia nie było.

Mama ma za miesiąc 50-te urodziny, co myślicie o prezencie: torebka śliwkowy brąz z czarnymi dodatkami a dokładnie rączki plecione, mocowane na staro złotych uchwytach, taka bardziej workowata a do tego zrobię jej na szydełku szal wiosenny z takiej ciekawej dzianiny w kolorach czerni, brązu beżu i fioletu lekko pobłyskującej?
Sama nie wiem co bym mogła jej dać na taką szczególna okazję. Na pewno nic do postawienia na wierzchu bo ma szurniętego cocer spaniela i wielkiego kota którego pies nienawidzi. Wyobraźcie sobie co tam czasami sie dzieje.

To świetny pomysł z tą torebką i szalem ręcznie robionym, a co powiesz na to zeby dorzucic taki sentymentalny prezent jak album z jej i rodzinnymi zdjęciami z tego okresu w formie fotoksiązki..(wiesz Twoja mama jak była dzieckiem, jak była młoda, jak Ty byłaś mała, i z inych ważnych okazji , aż do teraz..-do tego jakas dedykacja). Ja tak zrobilam rodzicom na podziękowania na naszym ślubie. Na pierwszej stronie jest moje teraxniejze zdjęcie i tekst z podziekowaniami, Ty moglabyś napisać życzenia z okazji 50 urodzin. Taka książke robi się sciągając program np taki (ale jest wiele innych w necie) Fotoksiążka - lepszy sposób na zdjęcia | drukujwspomnienia.pl

Do góry