reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Ja smaruję tylko w zaognionym stanie skóry,a w lepszym to jakieś kremy nawilżejące.Pilnuję tego bardzo, no ale Emilka to trochę inny kaliber chorobowy.

Ania no nieźlesię rozciągają :szok::szok::szok: ponad dwadzieścia cm nie które :szok::szok::szok: i jeszcze co mnie zszokowało to że na trzy tygodnie niektóre są :baffled::baffled::baffled:ja tam co miesiąc nowego nie kupuję :confused::confused::confused:
czytam dalej ;-)

Hej przyznam się bez bicia ale niestety nie nadrobiłam zaległości jest ich masa :szok:
w ciągu dnia nie mam wogule czasu wejść na forum dopiero wieczorem jak mały zaśnie bo wczesniej jak bym włączyła komputer to młody by mnie nie dopuścił już w życiu :-D
Myśmy w niedzielę zrobili sobie małą wycieczkę do Krakowa taką "w odwiedziny u rodziny" więc po sklepach nie było nawet czasu pobiegać bo tak się rozgadałyśmy z kuzynką że ani się nie obejrzałam i trzeba było wracać do Tarnowa :-) za to Adik wyszalał się za wszystkie czasy z ukochanymi kuzyneczkami :)

Ja smaruję tylko w zaognionym stanie skóry,a w lepszym to jakieś kremy nawilżejące.Pilnuję tego bardzo, no ale Emilka to trochę inny kaliber chorobowy.
ja właśnie jeden dzień odpuściłam bo w sumie to od wizyty go smaruję i wyszło mu na nóżce znów :dry:biedne dziecko :-(nie wiem czy znów nie będę musiała się do niej udać z resztą maść się kończyć będzie to nie będę miała wyboru.

Madzia gratulacje dla Kondzioszki ;-)wow strasznie dużo ma już tych zęboli
Kicia gratuluję zostania ciocią :-D
Karolka trzymamy kciukasy

reklama
u mnie też jakieś plamki na brzuszku są a tą maścią to już dożywotnio będzie trzeba smarować?:baffled:
w odpowiedzi na poprzednie pytanie - mamy tą robioną śmierdzącą maść :tak:
a czym jeszcze smarujesz oprócz tej maści?
u nas ten smrodliwiec tylko na wieczór (po kąpieli w balneum hermal) i tylko na miejsca chorobowo zmienione
rano smarujemy całe ciałko emolientami (physiogel jest rewelacyjny:tak:)
ale przede wszystkim zero cytrusów i czekolady...

dana to super, że wszystko się normuje :-)

Do góry