reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzień dobry! U mnie kolejny dzień pracy, a strasznie mi się dziś nie chce.
Pochmurno i brzydko w Pile.

Miłego dnia!

Wiktoria, jak tylko zrobi się ciepło, to postanowiłam, że będę jeździła z małą do centrum częściej bo też oszaleję. I oczywiście mocne postanowienie, że będę chodzić 2 razy w tygodniu na fitness. Przed ciążą chodziłam i czułam się dobrze jak poćwiczyłam, a teraz taka rozlazła i sflaczała jestem że szok.
Aha, przyszedł płaszczyk. Fajny jest i rozmiar pasuje, tylko wyglądam w nim, jakbym była w 5-tym miesiącu ciąży. Do tego chude, patyczakowate nogi :-D Jak biedne dziecko z Afryki dosłownie :dry: Ale płaszczyk jest super, jak mąż pstyknie mi fotkę to wstawię (oczywiście bez głowy, bo jeszcze u fryzjera nie byłam :zawstydzona/y:).

Witam,Klaudia nadal goraczkuje,ma 39 stopni,dalam jej ibufen,a tak nie dolega jej nic.

Konradku buziaczki na kolejna miesiecznice :-)

Wiktoria - ja też mam już czasami dość siedzenia w domu. Ciągle to samo się dzieje. Mnie ratują wyjazdy do znajomych i rodziny:tak:

Panna migotka - fajnie że płaszczyk ładny. Koniecznie wklej zdjęcie.

Iwonka - zdrówka dla Klaudusi życze. Może na gorączce się skończy:tak:

Iwonka, oby nic się z tego nie wykluło.

Założyłam sobie konto na mojeciuchy.pl, bo Hannah mi zrobiła smaka, wystawiłam 2 rzeczy i zero odzewu :dry: Zastanawiam się, czy nie lepiej jednak na allegro.

Aha, przyszedł płaszczyk. Fajny jest i rozmiar pasuje, tylko wyglądam w nim, jakbym była w 5-tym miesiącu ciąży. Do tego chude, patyczakowate nogi :-D Jak biedne dziecko z Afryki dosłownie :dry: Ale płaszczyk jest super, jak mąż pstyknie mi fotkę to wstawię (oczywiście bez głowy, bo jeszcze u fryzjera nie byłam :zawstydzona/y:).
To świetnie, ze ci się podoba Migotka!!!
Dawaj fotę prędko :tak:

Witam,Klaudia nadal goraczkuje,ma 39 stopni,dalam jej ibufen,a tak nie dolega jej nic.
O rany...
Niechże te twoje dziewczynki już zdrowieją!:-(
Bidulki męczą się, a i Tobie nie jest łatwo.

A Konradkowi, hmmm.... cóż można mu życzyć :confused:
Urok ma - a jakże!
Inteligencję - no przecież to widać!
Zdolności nieziemskie - o czym mamusia nas tutaj przekonuje filmikami :-)
Zdrówko dopisuje - oby tak zawsze było...
Kochającą mamusię - drugiej takiej nie znajdziesz :happy:
No więc czego Konradku Ci jeszcze potrzeba??? Pomyśl, a ja właśnie tego będę Ci życzyła :tak:

Iwonko, niech Klaudia szybko zdrowieje!!!

Migotka, ja niedawno robiłam włosy a już się sobie nie podobam.... jakaś jestem niezadowolona z siebie ostatnio :-(
Wyglądam jak słonica i nie mogę się zmusić, żeby schudnąć.

Całuski dla Konradka!!!!

Witam sie i ja u Iwonki gorączka a u nas sam kaszel nie wiem co robic czy isc sprawdzic do lekarza ale boje sie ze cos gorszego moze sie przyplatac tam tyle zarazków Przedtem miala tylko jak zasypiała a terazw dzien tak od casu do czasu taki suchy Nie wiem jak dzis bedzie dalej to jutro pójde a Zuzka niedospala dzis i padła zaraz kolo 10 :tak:

Panna Migotka fajnie ze plaszcz pasuje i nie wygłupiaj sie ze bez głowy :-D

Konradkowi życzymy aby dalej był taki żywiołowy jak jest :tak:

Sasiadki pokóciły sie o psy ze ten duzy szczeka jak maly drugiej do niego wlatuje I uwiazali tego małego Tak teraz szczeka normalnie non stop Kocham psy ale jak szczekaja jak Zuza spi to :no:

reklama
Wiktoria, jak tylko zrobi się ciepło, to postanowiłam, że będę jeździła z małą do centrum częściej bo też oszaleję. I oczywiście mocne postanowienie, że będę chodzić 2 razy w tygodniu na fitness. Przed ciążą chodziłam i czułam się dobrze jak poćwiczyłam, a teraz taka rozlazła i sflaczała jestem że szok.

Migotka ja tez mam brzusio ale nie chce mi sie robic nic:no::no::baffled:poza tym reszta chudnie w strasznym tepie:wściekła/y:ja zawsze mowie ze wygladam jak dziecko z Etiopii:sorry2:tylko brzuch odstaje:baffled:
A ten plaszczyk jest taki cienki jak bodajze Kangurka mowila???

Konradku buziaczki na kolejna miesiecznice :-)

co sie dzieje,widze ze powaznie sie robi:-(zdrowka zycze,caluski dla dziewczynek;-)

A Konradkowi, hmmm.... cóż można mu życzyć :confused:
Urok ma - a jakże!
Inteligencję - no przecież to widać!
Zdolności nieziemskie - o czym mamusia nas tutaj przekonuje filmikami :-)
Zdrówko dopisuje - oby tak zawsze było...
Kochającą mamusię - drugiej takiej nie znajdziesz :happy:
No więc czego Konradku Ci jeszcze potrzeba??? Pomyśl, a ja właśnie tego będę Ci życzyła :tak:

dziekujemy za zyczenia:tak:Kangurka dzieki ale w takim razie co wyzyczysz na roczek:-D:-D:-Da to za 2 miesiace:tak:mysl kochana juz,mysl...:-D:-D

Boshhh jak to zlecialo juz:sorry2:moj malutki juz nie taki maly:confused:teraz znow do tej pracy na 2 tyg musze,boshh takie zamieszanie znow dla niego.boje sie bo teraz obca dziewczyna bedzie:baffled:ma 4 letnia corke,tyle chociaz sie pobawia bo jak narazie to Konradek tak z nia szalal:-D:-D:-Dprawie biegl za nia a ledwo zaczyna stawiac kroczki:-D:-D:-D:-Dkomicznie to wygladalo,takiego szybkiego to jescze go nie widzialam:sorry2:

u nas slonce wychodzi zza chmur,moze bedzie ladnie:tak:a ja dzis fizjoterapie mam:baffled:nic nie pomaga mi obecnie:no::no:

Do góry