madziulanatasza
Fanka BB :)
Agnes123 świat i ludzie ,toż to morze majtek....spokojnie starczy ,moje dzieci nawet teraz takiej ilości nie posiadają no chyba że razem....:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się że tak sie skończyło, w ogóle co tu się dzieje? ,tylko lekarze ,choróbska a tfu ,a kysz .wszystkim zdrówka ,dzieciaczkom uśmiechu a mamusiom radośći i pociechy z dzieci i mężów........o!!!!Ja też nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąćPodejrzewał lekarz u mnie cukrzyce ciążową, ale bańka strachu pękła
![]()
Dziekujedowikla, biedne te twoje dzieciaczkiNo ale z tego co czytam sprawy idą do przodu w pozytywnym sensie
Buziaczki dla dziewczynek od e-cioci
![]()
A propos sterszych dzieciaczków. Z różnych wzgledów brałam czynny udział w wychowywaniu mojego brata. Jest 10 lat młodsz, a właśnie jak miał ok 10 lat moja mama przestała sobie sama radzić, potrzebna była druga ooba, więc apdło na mnie.
Niesety, dziecko musi wiedzieć gdzie jest jego miejsce, kiedy lekcje , kiedy zabawa, kiedy wygłupy. Młody miał problemy w szkole, dzieci go wysmiewał. Przestawał sie uczyć. Nauczyciele sobie nie radzili, w szkole było u woln wszystko. Skończyło się niestey zmiana szoły. Drastyczny krok, ale zakończony sukcesem. Nowe środowisko, zaczynał od zera, z nauka jakoś wyszedł na prosta
Z pośmiwiska wyrósł na równego gościa ;-) Oczywiście nie obeszło się bez pomocy pedagoga w obydwu szkołach.