• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

Ja nie mam żadnych przeczuć co do płci maluszka... chociaż, jeśli dziewczynki kradną urodę - to powinna być to dziewczynka :-Dbo z moją skórą nie jest dobrze:zawstydzona/y:

oj ja też walcze z wypryskami na twarzy, jak nastolatka :tak: wczesniej tylko w terminie @ wyskakiwało kilka sztuk i znikały po 2-3 dniach, a teraz koszmar, najpierw miałam wrażenie,że mam sucha skórę a teraz znowu przetłuszczoną ...... masakra ...... :baffled: ale jeżeli to objaw na dziewczynke to ........ :tak: rewelacja ......

Iwona, ja tak do końca sie w tym nie orientuje, ale chyba nieleczone mogłoby troszkę zaszkodzić, więc dobrze,że jest to wychwycone i leczone :tak: ja w pierwszej ciązy tez miałam jakis stan zapalny czy cos podobnego i też to leczyłam i potem było OK :tak::-D:tak:

miłego dzionka ......

reklama
Dzieki za info !!!
Z tego co widze ceny sie wiele nie roznia wiec pewnie raczej skupie sie na tej "spokojniejszej" formie wyjazdu ;o) czyli objazdowka przez pol Polski albo Maraton pt"Jak odwiedzic rodzine w 4 dni" :o)

jejku no nie wyrabiam z czytaniem:-):tak::tak::tak:
kosmos, produkujecie aż miło:tak:
słoneczko wychodzi, młoda bawi się z garnuszkiem na klocuszek i jest mega happy. Mama na BB czyli wszystko tak jak ma być:-):-):tak::tak:
idę czytać te wszytkie posty

Witam nową mamusię wrześniową:-) p.s. czy 85 to rok urodzenia? Bo jak tak to jesteśmy w tym samym wieku:-D

Tak to mój rok urodzenia :)

Wczoraj byłam u lekarza po kartę ciąży, wyniki i zdjęcia z USG :) z maleństwem wszystko jest ok, z moją morfologią też ... ale lekarza zaniepokoił mój wynik moczu ... okazało się że nie jest do końca taki jak powinien byc (mętny, leukocyty 8-10) ... zalecił mi Urosept 3 razy dziennie po 1 tabletce. Czy któras z Was miała może takie problemy? Czy to jest groźne? Napiszcie bo trochę się martwię ...

LorenB - tutaj mam linka który mógłby Cię zainteresowac: Cennik badań USG 4D, USG 3D

Ja mam podobny problem. Tylko że mi w moczu już drugi raz wyszły bakterie. Lekarz też przepisał urosept i wyciąg z żurawiny żuravit... niestety żuravit do końca ciąży. Zlecił też wykonanie posiewu z moczu. Mam nadzieję że to nie zagraża maleństwu, ale z tego co mówiła moja mama to mogą mi bardzo puchnąć nogi w lecie przez ten mocz.

to powiedziała, że właśnie zrobiła to badanie i wszystko jest w jak najlepszym porządku :happy:.

To superrr!!! Cieszymy sie, ze wszystko jest ok:-)

Dziewczyny co Wy tak wczesniej wstajecie od 7 juz na BB :-DPrzed pracka jeszcze trzeba napisac cos prawda, no coz ja jak tylko wstaje od razu wlaczam komputer:laugh2:Fakt strasznie duzo piszemy, mam to szczescie ze siedze w domku z synkiem i moge w miare regularnie czytac Wasze posty:tak:uffffffffff na szczescie, bo jak sie do Was zapisywalam mialam mnostwo stron:szok::szok::szok:

A ja wczoraj zjadłam jakiś zepsuty kapuśniak i resztę dnia i pół nocy spędziłam nad sedesem. :baffled::baffled: Koszmar rzygałam dalej niż widziałam.:baffled: Ale dziś już jest dobrze. Zjadłam bułkę z masłem i wypiłam herbatkę żeby żołądek zaczął mi pracować. Poleżę sobie jeszcze trochę w łóżku a potem na basenik.:tak:

witajcie
ja tylko melduje ze zyjemy, oboje...
wyszlismy ze szpitala
nie obeszło sie bez operacji:-(
rozciachali pół brzucha i wycieli guza, podczas badania sródoperacyjnego okazał sie łagodny więc zaszyli mnie i walczylam zeby wrócić do domu w dwupaku,
teraz bedziemy do siebie dochodzic, brzusio rośnie, rana sie goi ale ja nadal sie boje:-(

prosze trzymajcie kciuki
pozdrawiam serdecznie

reklama
własnie zurawina! - polecam w każdej postaci na problemy z układem moczowym, kup suszoną i podgryzaj, soczek, dzemik i co tam jeszcze w sklapie lub w spiżarni znajdziesz:tak:

Dobrze wiedziec :-) ... ostatnio nawet nieświadomie (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że żurawina jest pomocna na układ moczowy) ... zjadłam sobie łyżeczką pół słoika dżemu z żurawiny :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry