reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Witam, ale jestem juz zmęczona:-( Cały czas jeżdże do szpitala św. rodziny bo tak od początku ciąży jak tylko jest zagrożenie więc mają wszystkie dokumenty wrazie czego a po drugie zzo jest tam bezpłatne a nie wiem czy dam rade urodzić tym razem bez znieczulenia

Hej dziewczyny :-)

Dzisiejszą noc przespałam z małymi przerwami na siusiu, ale szłam jak lunatyk( nawet nie wiem ile razy, bo mały siedzi mi na pęcherzu), a wczoraj wieczór też był przyemny, oglądaliśmy z mężem YCD i trochę się naśmialiśmy z tych "super tancerzy" oczywiście Ci co dostali bilety, to dla nich szacuneczek, bo naprawdę potrafią się ruszać:tak: Rano obudziliśmy się w dobrych humorkach, tylko mężuś śmiał się ze mnie, że ja zeby się przekręcić to już chyba potrzebuję dźwig, bo stękam jakbym tonę ważyła:-D

Co do szpitali to ja zawsze jeżdżę na Zaspę w Gdańsku, tam nigdy jeszcze nie wywrzeszczeli mnie, że niby im dupe zawracam, zawsze o wszystko można się zapytać, wszystko wytłumaczą, zbadają, uspokoją i albo zostawiaja w szpitalu, albo odsyłają do domu, ale jest miło i przyjemnie. Zresztą Firehead napisała mi wczoraj, że rodziła tam i w ciągu 4 godzin mały był na świecie i to bez nacinania krocza, a poród rodzinny jest bezpłatny:-)

Miroslava, ja też stękam :-) Zawsze myślałam, że to jest taka przesadzona reakcja na ciąże, to wstawanie z głębokiego fotela itp. ale to naprawdę nie lada wyczyn z takim obciążeniem i brzuchem. Także szacunek dla wszystkich dwupaków :-)

Noce są najgorsze, bo w dzień raczej nie odczuwam dolegliwości ciążowych, jak już rano wskoczę na swoje obroty, to tak do wieczora i czuję się super:-) Ale w nocy.....tragedia

Witam:) Ja właśnie popijam kawkę zbożową. Nocka nawet dobrze. Wieczorem też oglądałam YCD- uśmiałam się:-). Dziś rano przyjechał kurier i przywiózł kołyskę dla Niuni- zamówiliśmy na Allegro taką wiklinową. Mam już wszystko i nadal czekam....
Dziś mam lenia i nic nie gotuję, zdaję się na obiadek teściowej- skoro dziś i ch dzień to ma okazję się wykazać... żarcik- teściową mam ok i również składam jej życzenia na Dzień Matki.
Życzę miłego dnia....

julia , ja pierwsze dziecko rodzilam w szpitalu sw.rodziny i bylo zle!!! Zainfekowali mi rane i dostalam zakazenia!Moim zdaniem powinnas pojechac na Polna.Tam maja najlepszy sprzet i tam jest instytut!Wydaje mi sie , ze tam Ci pomoga:-) Ja tam lezalam i mialam swietna opieke , na medal!

reklama
Volcan własnie tez myslałam o polnej tylko że ja znowu dostałam zakażenia po pierwszym porodzie na polnej i 3 miesiace z otwartą raną chodziłam tak się paprało i jeszcze do tego zarazili mnie gronkowcem, więc sama nie wiem co robić:-(

Do góry