reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Iza widze ze typy na wozek macie najrozniejsze poczawszy od ceny na wygladzie konczac. Mi sie najbardziej z twoich typow podoba ostatni. No a lozeczko jest boskie:-)

dziękuję :-D
a ceny faktycznie różne i co niektóre do przemyślenia, mąż najbardziej obstawia za tym za ponad 2000zł, ale jak juz mówiłam, okaże się na którym typie obstaniemy :rofl2:
to nasze dzieciątko pociągnie za kieszeń :tak:

o ten ostatni mi sie bardzo podoba,tym bardziej,że moja pierwsza i druga miały z tej firmy kiedys wózki i bardzo sobie chwale,wiec moze takie,a i tak liczyłam,że pewno koło 1000zł bedzie trzeba za wózek dac

ja mam to szczęście, że to co mi się podoba to tanie nie jest :-) ale jestem jeszcze skłonna dać takie pieniądze
a właściwie to nie wiem jak te wózki sprawdzają się w praktyce i czy mają dużą gondolę, bo to też ważne...

IZABELA ja bym Ci odradziła ten wózek BREVI bo z tego co na zdjęciu wygląda, że jak się rozkłada oparcie, żeby dziecko mogło pospać to nóżki i tak zostają zgięte - i to nie jest najlepsze dla dziecka - nie wiem czy się jasno wyraziłam o co mi chodzi. Dziecko cały czas ma zgięte nóżki (jakby siedziało w pozycji leżącej:baffled:) - nam na to zwrócił uwagę facet w sklepie - bo się zastanawialiśmy nad Quinnym (one tez tak mają).
Jeśli możesz wydać ponad 2 tys na wózek to polecam Ci Teutonię
TEUTONIA - producent wózków
My mamy ten wózek i jest rewelacyjny a przede wszystkim nie do zdarcia i ma 3 letnia gwarancję. Szczerze polecam! My na początku poskąpiliśmy i kupiliśmy Roana Marite - ale jak tylko Anielka wyrosła z gondoli (miał dużą i to był jego jedyny plus) to go sprzedałam - grzmot niemiłosierny! Jednak skrętne kółka są baaardzo ważne

reklama
Do góry