Kaprycha
Fanka BB :)
Uwielbiam cię.
Pięknie to napisałaś, jednak jakieś pokłady człowieczeństwa w tobie są!!!:-)
Dzieki ptaszku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam cię.
Pięknie to napisałaś, jednak jakieś pokłady człowieczeństwa w tobie są!!!:-)
Cześć:-)
Pewnie, że pamiętam. Chyba lepiej powtórzyć teścik jutro ranoTrzymam kciuki:-)
Jutro o 20:15 mam usg tradycyjnie proszę o kciuki
.
kciuki zaciśnięte!!!!
Buterfly - będzie dbrze!!! już jest
Mocno trzymam kciuki.Super bylo by zafasolkowa, bo 11.03 sa urodzinki mojego M.
Cześć Motylkudawaj tego testa!!!!!
no juz bo sie niecierpliwie i mi kostki od trzymania kciukow bieleją!
![]()
Aha-motylku-jak tescik???
Kingus-jak po wizycie-daj znac koniecznie!!!
Dziewczyny jeszcze raz wam dziękuję. Test powtórzyłam, pojawiły się dwie kreseczki ale ta druga jeszcze mniej widoczna niż wczoraj (ale był to test innej firmy). Mam ogromne nadzieje, że sie udało bo tempka rano podskoczyła do 37.3 a od owu była do 37.0.
Czekam więc jeszcze i w sobotę znów powtórzę teścik, bo nie mam możliwości zrobienia bety.
Wszystkim starającym się życzę jak najszybszego zafasolkowania :-)
Buziaki
Myślę, że ważna jest też czułość testów, ktore robiłaś. Może ten ostatni test wyczuwa lepiej większą wartość stężenia gonadotropiny niż ten wcześniejszy. Trzymam kciuki!
Witajcie!
Dziewczyny jeszcze raz wam dziękuję. Test powtórzyłam, pojawiły się dwie kreseczki ale ta druga jeszcze mniej widoczna niż wczoraj (ale był to test innej firmy). Mam ogromne nadzieje, że sie udało bo tempka rano podskoczyła do 37.3 a od owu była do 37.0.
Czekam więc jeszcze i w sobotę znów powtórzę teścik, bo nie mam możliwości zrobienia bety.
Mi nigdy nie wyszły 2 kreski nawet słabe. Trzymam kciuki za zdrową fasolkę.
Myślę, że po tak intensywnych staraniach w tym miesiącu i tych pięknych pęcherzykach i Ty ujrzysz te wymarzone przez nas kreseczki. Życzę tego z całego serducha Tobie i pozostałym dziewczynom wypatrujących bociana![]()
Testy były niby tej samej czułości. Zobaczymy co czas przyniesie
Nie wiem czy dobrze kojarzę, czy u Ciebie tez pojawiły się dwie kreseczki. Podczytywałam troszkę i tak coś sobie przypominam Twój login. Jeśli pomyliłam się to przepraszam.
Pozdrawiam serdecznie
Dobrze kojarzyszWyszły dwie przedwczoraj i dziś też, na szczęście. Piszę o tej czułości testów, bo własnie w moim przypadku różnica czułości wynosi 15. Powinnam byla zrobić dziś identyczny test, żeby móc sensownie ocenić jak zmienia się intensywność drugiej kreski. Ale co tam, zbyt naukowo chyba do tego podchodzę... ;-)