reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

hello :-)
Kuba zachwycony jak mu pokazałam i cały czas o to pyta :-D:tak:;-)
widzę że pustawo na forum :-(ja za pół godzinki mam serial :rofl2::rofl2::rofl2: a Mikołaj odkąd zasnął tak śpi cały czas :szok:chyba go do kąpieli obudzę ...
Agunia271 i jak wizyta? przeżyłaś ;-)

reklama
agawa no to wszyscy happy z aikido:tak:

ilariawykukałaś coś ciekawego?

dziękuję za miłe słowa o córci:-) żegnam się do przyszłego tygodnia. Wolną sobotę mam dopiero na Święta:szok::confused:

witam wieczorkiem
wpadłam na chwilkę w przerwie reklamowej :-p
ilaria co ciekawego wybrałaś?
madzik miłej nauki ;-)
agunia idzie wiosna idzie...czekam na trochę cieplejsze dni bo okna mam paskudne :rofl2::rofl2::rofl2:
agawa może się jednak uda - zadzwoń i się dowiedz
zajęcia wyglądają na fajne :-)
lena nieciekawie z tym kontem :crazy:
co do centermedu - nie wiem co się tam ostatnio dzieje...
dostałam wezwanie na szczepienie Reginy pod adres gdzie nie mieszkamy już 4 lata:crazy: a składałam deklarację za każdym razem jak się przeprowadzaliśmy
środowiskowej na oczy nie widziałam a Igor niebawem kończy dwa latka
dwa razy się o to upomniałam to powiedziały, że na pewno przyjdzie - żeby czekać...wygląda na to, że siostrzyczki mają tam niezły burdel ;-);-);-)
we wtorek jestem zapisana na szczepienie i nie wiem czy nie złożę skargi bo zaczynam się niecierpliwić :crazy:

Madzik to zajęcia w każdą sobotę ?
Crunch nie martw się - ja tez mam tragiczne okna :zawstydzona/y: Tez czekam na lepszą pogodę :tak:
Nieźle w tym centermedzie :no::rolleyes2:

reklama
Do góry