reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Majka trochę łapie z tym niekapkiem.

Super że Twoja mała tak odbrze na barka smoka reaguje, już się martwię co będzie jak Majulę będziemy oduczać.

Witam!
Wczoraj udało mi się 2 i pół testu napisać, więc dziś jeszcze półtora i będę gotowa na jutro ;-):-D

Joe Alex, współczuję nocki. A smykom coś było, czy tak po prostu się wyspały za wcześnie?

Wiktoria, gratulacje dla Martynki! Naprawdę dzielna z niej dziewczynka :tak:
A co do posyłania do przedszkola to ja na pewno wyślę Piotrusia niezależnie od tego jak mi się będzie życie zawodowe układało. Uważam, że przedszkole uczy dzieci kontaktów międzyludzkich i samodzielności. Ja sama nie chodziłam do przedszkola i w podstawówce poskutkowało to paraliżującą nieśmiałością, z którą długo musiałam walczyć. Więc polecam przedszkole. No ale to oczywiście moje zdanie. :tak:

Wdze ze wieczorem tu tu takiego ruchu nie bylo ja czytalam Wasze posty ale nie pisalam bo sie zjelam przesluchiwaniem zespolu na wesele:happy:

I jak? Znalazłaś? Z doświadczenia wiem że to nie łatwe :no: A dobry zespół to połowa sukcesu na weselu :tak: (druga połowa to goście, którzy potrafią się dobrze bawić! :-D)

Luna, Anabuba, butki super! :-)

Ładne butki ,ja idąc w wasze ślady coraz więcej czasu spędzam na allegro ,ale głównie ubrania licytuje.

A ja nigdy nie kupowałam ubrań przez internet. Zawsze muszę przymierzyć, żeby się na coś zdecydować. Jak byłam w ciąży to robiłam zakusy na taką sukienkę, którą znalazłam w necie. Na szczęście jej nie kupiłam. Znalazłam ją w jakimś sklepie i przymierzyłam i wyglądałam nawet nie jak szafa, ale jak dwie szafy trzydrzwiowe! :szok::-D

od dzisiaj wprowadzamy kubek niekapek - 3majcie kciuki:laugh2::rofl2:

Trzymamy! :-D

U nas nocka spokojna, a od rana znów szaleństwo! Piotruś ostatnio uwielbia wszelkie zabawy ruchowe no i dziś bawiliśmy się w kółko graniaste, berka i w chowanego, a później jeździliśmy jeździkiem po całym mieszkanku dopóki nie padł. Uff, czuję się lekko wypompowana! :tak::-D

Witajcie ponownie.

Co do tego, dlaczego chłopaki się pobudziły w nocy, to nie mam zielonego pojęcia:no:.

Dziś przyszło zawiadomienie o szczepieniu Piotra na wtorek... M musi wziąć dzień wolnego...
A tak na marginesie, to strasznie szybko powiadomili...:baffled:.

Anka, rzeczywiście wybór zespołu to duży stres... A i tak wiadomo, że z wesela wyjdą niektórzy niezadowoleni:baffled:

Witam!
U nas nocka spokojna, a od rana znów szaleństwo! Piotruś ostatnio uwielbia wszelkie zabawy ruchowe no i dziś bawiliśmy się w kółko graniaste, berka i w chowanego, a później jeździliśmy jeździkiem po całym mieszkanku dopóki nie padł. Uff, czuję się lekko wypompowana! :tak::-D
Piotrusie tak chyba juz mają;-):tak:. Cos o tym wiem:happy:

Witam!

Wiktoria, gratulacje dla Martynki! Naprawdę dzielna z niej dziewczynka :tak:
A co do posyłania do przedszkola to ja na pewno wyślę Piotrusia niezależnie od tego jak mi się będzie życie zawodowe układało. Uważam, że przedszkole uczy dzieci kontaktów międzyludzkich i samodzielności. Ja sama nie chodziłam do przedszkola i w podstawówce poskutkowało to paraliżującą nieśmiałością, z którą długo musiałam walczyć. Więc polecam przedszkole. No ale to oczywiście moje zdanie. :tak:

zgadzam sie w 100%, u mnie było tak samo i

Anka, rzeczywiście wybór zespołu to duży stres... A i tak wiadomo, że z wesela wyjdą niektórzy niezadowoleni:baffled:

To fakt. Nigdy wszystkim nie dogodzisz, no ale takimi nie warto się przejmować, ważne, żeby ogólna atmosfera była dobra. No i to jest wieczór pary młodej i to oni powinni bawić się najlepiej. :tak: Muszę nieskromnie przyznać, że nasze wesele zaliczało się do udanych, a ja chyba na żadnym innym się lepiej nie bawiłam :-D

reklama
Do góry