wiktoria12
Mama i żona :)
Co dziewczyny robicie że was nie ma

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wdze ze wieczorem tu tu takiego ruchu nie bylo ja czytalam Wasze posty ale nie pisalam bo sie zjelam przesluchiwaniem zespolu na wesele![]()
Ładne butki ,ja idąc w wasze ślady coraz więcej czasu spędzam na allegro ,ale głównie ubrania licytuje.
od dzisiaj wprowadzamy kubek niekapek - 3majcie kciuki![]()
Piotrusie tak chyba juz mają;-)Witam!
U nas nocka spokojna, a od rana znów szaleństwo! Piotruś ostatnio uwielbia wszelkie zabawy ruchowe no i dziś bawiliśmy się w kółko graniaste, berka i w chowanego, a później jeździliśmy jeździkiem po całym mieszkanku dopóki nie padł. Uff, czuję się lekko wypompowana!![]()
Witam!
Wiktoria, gratulacje dla Martynki! Naprawdę dzielna z niej dziewczynka![]()
A co do posyłania do przedszkola to ja na pewno wyślę Piotrusia niezależnie od tego jak mi się będzie życie zawodowe układało. Uważam, że przedszkole uczy dzieci kontaktów międzyludzkich i samodzielności. Ja sama nie chodziłam do przedszkola i w podstawówce poskutkowało to paraliżującą nieśmiałością, z którą długo musiałam walczyć. Więc polecam przedszkole. No ale to oczywiście moje zdanie.![]()
Anka, rzeczywiście wybór zespołu to duży stres... A i tak wiadomo, że z wesela wyjdą niektórzy niezadowoleni![]()
A to najważniejszeMuszę nieskromnie przyznać, że nasze wesele zaliczało się do udanych, a ja chyba na żadnym innym się lepiej nie bawiłam![]()