Witajcie Dziewczynki i ja dzisiaj jestem
Juz posprzatalam w mieszkanku, ale za to obiadu mi sie nie chce robici wiecie co wymyslilam na sobotni obiad - KISIEL (wisniowy)
a na podwieczorek bedzie GALARETKA ( truskawkowa ) :-)
Szkoda ze nie mam BUDYNIU bo bym zrobila na kolacje, hehehehe![]()
Witaj Lilu!
Fajnie, że zaglądasz

hej Dziewczyny!!! Wlasnie zarejestrowalam sie na BB i jestem kompletnie zielona jezeli chodzi o dodawanie postow itp. papa
Witaj - z nami czas oczekiwania na fasolkę płynie przyjemniej:-)
No i ja wpadłam się przywitać.
Zadanie domowe muszę zrobić i info na necie szukam.
Tak co nieco poczytałam - czyżby Hanka uciekła, M ją do garów zagonił czy co, bo z tego co wiem to już grzali tam się porządnie. Co ona wyprawia!
A tak w ogóle to chyba wszystkie fasolki się z worka wysypały, czy może ogrodnicy do siania wszystko wykupili! Otóż u mnie też już oznaki @ są!!!
Może później zajrzę.;-)
Niunia - odpędzaj @ ile się da, a kysz, a kysz:-)
Witajcie! Ale mam zaległości do nadrobieniaale to jak skończę porządki.
Dziewczyny ja dziś znów powtórzyłam test, dziś już kreseczka jest bardziej widoczna, wieczorem wkleję zdjęcie. I teraz nie wiem kiedy zapisać się do gin, żeby już coś było widać. A poza tym to często w ciągu dnia boli mnie podbrzusze. Nie wiem czy to normalne. Boję się i martwię czy wszystko będzie dobrze
Kinguś śliczna dzidzia:-)
Pozdrawiam! Do wieczora
Gratulacje!!!
@ mówimy NIEEEEE
A na tescie zycze nie tylko 5 ale nawet 6!!!
powodzenia tajemnicza kobitko;-)
Ok moje kochane dziewczynki-ja na dzisiaj spadam...bo zaraz mój tata przywiezie do domu kamikadze-tj. mojego bratanka i bratanice i będe za "ciocię w opałach" do jutra robila:-))))
A Wy mi tu nie wariujcie za bardzo dzisiaj popołudniu i wieczorem, zebym sie jutro z czytaniem wyrobila na zakręcie:-)
I na koniec-czy u was też tak ładnie posypało sniegiem??? Bo ja mam za oknami piękne osnieżone sosny i zimę na całego...tak czysto i biało...duzo lepiej niż było rano jak wstałam...
Milego weekendziku!!!
Buziaki
U mnie też biało - ale w sumie z Olkusza do Będzina nie tak daleko;-)