reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

hej Dziewczyny!!! Wlasnie zarejestrowalam sie na BB i jestem kompletnie zielona jezeli chodzi o dodawanie postow itp., jeszcze nie mialam czasu pogrzebac w forum, zeby to sprawdzic. Podgladam juz Was od bardzo dawna, ale nigdy tak naprawde nie myslalam o tym, zeby sie dolaczyc, bo moj M. nie chcial jeszcze Kruszynki...Ale nareszcie sie zgodzil i bedziemy probowac w tym miesiacu!!! Jestem bardzo szczesliwa i podekscytowana z tego powodu:) Na razie to 2. dzien cyklu, wiec musimy troszke poczekac... Zmykam na razie, moze wpadne jeszcze po pracy:) papa

reklama

Niech to szlag trafi!!!!!!
Dostałam @. 4 dni wcześniej!!!!
Kurcze nie wiem dlaczego skoro chcemy żeby nie przyszła, przychodzi nie proszona i to wcześniej :wściekła/y:

Kingus-fantastyczne zdjęcie, teraz to nie ważna jakość zdjęcia,wazna ze fasolka jest sliczna, bije mocno serduszko i rośnie z dnia na dzien!!! Kochanie-bardzo, ale to bardzo się ciesze!!! Sciskam mocno!
Dziękuje Ci kochanie, jesteś wspaniała ;-)
A jak Ty się dziś czujesz?

Olesia mi na przeziębienie w ciąży to kazali leczyć się domowymi sposobami tzn. sok z cebuli na kaszel, herbata z miodem i cytryną, jeść cebulę na kanapce.

Kurcze, wiecie co dziewczynki. Jak tak czytam o tym, ze kazda z Was potrafi gotowac i w ogole, to sie zastanawiam kiedy moj m. mnie zostawi. Po co mu ktos taki, nie umiem gotowac, nie moge miec dzieci .... :zawstydzona/y:
A nawet tak nie myśl. Co z tego, że ja ugotuję obiad skoro mam dużo innych wad;-)

Witajcie Dziewczynki i ja dzisiaj jestem :tak:
Kochanie nawet nie wiesz jak się cieszę, że wpadłaś.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Byłaś w moim albumie??

hej Dziewczyny!!!
Witaj :-)

hej Dziewczyny!!! Wlasnie zarejestrowalam sie na BB i jestem kompletnie zielona jezeli chodzi o dodawanie postow itp., jeszcze nie mialam czasu pogrzebac w forum, zeby to sprawdzic. Podgladam juz Was od bardzo dawna, ale nigdy tak naprawde nie myslalam o tym, zeby sie dolaczyc, bo moj M. nie chcial jeszcze Kruszynki...Ale nareszcie sie zgodzil i bedziemy probowac w tym miesiacu!!! Jestem bardzo szczesliwa i podekscytowana z tego powodu:) Na razie to 2. dzien cyklu, wiec musimy troszke poczekac... Zmykam na razie, moze wpadne jeszcze po pracy:) papa

Witam!!
I zapraszam do częstych odwiedzin!!! U nas można się wiele fajnych rzeczy dowedzieć, zawsze się można wyżalić, pochwalić i odstresować:-)

HEJ LASECZKI
Sorki, ze sie wczoraj nie udzielalam ale "odjechalam" w polowie dnia do lozeczka. Rozlozylo mnie na calego musialam sobie wziac wolne z pracy(chorobowe), wiec kolejny dzien w domku i w poniedzialek do pracy, macie jakies domowe sposoby na kaszek. Mam w domu syrop ale trzeba konsultowac z lekarzem w razie ciazy, nie wiem czy jestem ale tak na wszelki wypadek nie chce go brac.
Pozdrawiam.
czosnek na przeziebienie.. na kaszel moze gorace mleko z miodem..
albo obierz cytyne.. pokrój na kawalki do kubka plus troche miodu, poryrdaj odstaw na troszke i zjedz..

Nektarynko-dzieki za info...tak jak myslałam. Chyba tez takie "cuś" zrobię...ile płaciłaś za taka kartę?
I dziękuje za przepisy ciast...niech tylko kolanko wygoje, a też w kuchni pobrykam z mixerkiem:-)
No ale dalej nie napisałas jakie masz święto, ze tak szalejesz z tymi plackami...? czy Ty tak poprostu bez okazji...? Bo nie wiem czy tu z jakims "sto lat" nie pasuje mi wyjechać...:confused:
za jedna krewkarte płacilismy 48zł.. wyczytałam tez ze HCG kosztuje 45zł a próba ciążowa 8zł - choc nie wiem chyb z moczu..
jesli chodzi o placki.. tato miał urodziny i imieniny 4 marca mama ma imieniny 13 marca i robią wspólne teraz w sobote.. dlatego az dwa placki.. tak to robie jeden i zazwyczaj starczy do kawy:)

witaj kochana powodzenia życze....

ja ostatnio mam jakies dziwne bóle w podbrzuszu.. takie leciutkie nie wiem czemu i głupie sny co jakis czas przed ta wizyta u lekarza..

Witajcie Dziewczynki i ja dzisiaj jestem :tak:
Juz posprzatalam w mieszkanku, ale za to obiadu mi sie nie chce robic :sorry2: i wiecie co wymyslilam na sobotni obiad - KISIEL (wisniowy) :-D:-D:-D a na podwieczorek bedzie GALARETKA ( truskawkowa ) :-)
Szkoda ze nie mam BUDYNIU bo bym zrobila na kolacje, hehehehe:-D:-D:-D

No to Lilu będziesz miala zdrowe stawy i mocne chrząstki:-D:-D:-D bo mnie wlasnie takie rzeczy jesc kazali teraz na wzmocnienie kolana:-)
Kochanie=kolezanka jeszcze sie nie odezwala z namiarami na lek. ale jak tylko sie dowiem dam znac!
I wiesci z rodzinnych stron-od rana sypie i jest juz calkiem bialo-ziiima na maxa w powiecie olkuskim:szok:
Buziaki!

Witaj Blackdiamond na forum!!! Zagladaj do nas czesciej-zyczymy powodzenia w starankach!!!

A jak Ty się dziś czujesz?

:-)

Dzieki Kinguś...niestety nadal mnie boli, ale w poniedzialek biegne tzn. tata mnie zawozi:-D do reumatologa...oj starosc nie radosc:baffled:
A jak twoje mdlosci??? Jesz normalnie czy witasz sie z kibelkiem?

Dzieki Kinguś...niestety nadal mnie boli, ale w poniedzialek biegne tzn. tata mnie zawozi:-D do reumatologa...oj starosc nie radosc:baffled:
A jak twoje mdlosci??? Jesz normalnie czy witasz sie z kibelkiem?
Mam nadzieje, że wizyta będzie skuteczna.
Wiem, że nie mogę jeść tłustych rzeczy a na kolację coś lekkiego.
Wieczorami mdli ale wymiotowałam tylko 2 razy :tak::tak:

No i ja wpadłam się przywitać.
Zadanie domowe muszę zrobić i info na necie szukam.
Tak co nieco poczytałam - czyżby Hanka uciekła, M ją do garów zagonił czy co, bo z tego co wiem to już grzali tam się porządnie. Co ona wyprawia!
A tak w ogóle to chyba wszystkie fasolki się z worka wysypały, czy może ogrodnicy do siania wszystko wykupili! Otóż u mnie też już oznaki @ są!!! :crazy:
Może później zajrzę.;-)

za jedna krewkarte płacilismy 48zł.. wyczytałam tez ze HCG kosztuje 45zł a próba ciążowa 8zł - choc nie wiem chyb z moczu..
jesli chodzi o placki.. tato miał urodziny i imieniny 4 marca mama ma imieniny 13 marca i robią wspólne teraz w sobote.. dlatego az dwa placki.. tak to robie jeden i zazwyczaj starczy do kawy:)
ja ostatnio mam jakies dziwne bóle w podbrzuszu.. takie leciutkie nie wiem czemu i głupie sny co jakis czas przed ta wizyta u lekarza..

Dzięki za dane...ten 8zl test to napewno sikany bo jak na dokladniejszy to za tanio chyba by bylo...
Nektarynko-nie smutaj sie niczym i nie denerwuj, bo co sobie nakladziesz w dzien do łepetynki to noca wychodzi w snach...a masz byc wyspana i wypoczeta bo staranka cala parą!

A w zwykle soboty to tak zawsze te ciasta pieczesz??? No masz dar dziewczyno-podziwiam!

PS i pozdrówki dla kazika (zgadlam?) i Krysi/Bozenki??? pewnie cos siądzie...?

reklama
Witajcie! Ale mam zaległości do nadrobienia :szok::szok: ale to jak skończę porządki.

Dziewczyny ja dziś znów powtórzyłam test, dziś już kreseczka jest bardziej widoczna, wieczorem wkleję zdjęcie. I teraz nie wiem kiedy zapisać się do gin, żeby już coś było widać. A poza tym to często w ciągu dnia boli mnie podbrzusze. Nie wiem czy to normalne. Boję się i martwię czy wszystko będzie dobrze

Kinguś śliczna dzidzia:-)

Pozdrawiam! Do wieczora

Do góry