reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

nie slyszalam o tym przesadzie, ale pracuje z dziewczyna w ciazy ma termin na kwietnia wiec za kazdym razem jak jest w pracy to nie moge sie opanowac by nie powiedziec "Czesc" brzuszkowi przez glaskanie.

ja też niedawno na forum przeczytałąm, że jak się głaszcze ciężarną po brzuchu to można zię "zarazić":-)
gdybym wiedziała wcześniej, to bym głaskała wszystkie spotkane, a tak to tyle cykli "zmarnowałam";-)
ale
lepiej późno niż wcale

reklama
Czy ty już do reszty rozum postradałaś?????????????????????

Poszukaj w tym internecie (bo już chyba masz obsesje) czy pisze, że jak mdłości odchodzą to znaczy, że serce nie bije.

Co mają mdłości do bicia serca????????????????????????

Nie wytrzymam z tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niepokojące objawy to ból brzucha, krwawienie, częste skurcze przez dłuższy czas.
Ale nie ty musiałaś się uczepić mdłości!!!!!!!
A dupa cię nie boli, bo jak nie to mogę ci to załatwić!!!!!!!!!!!!!

rozbrajasz mnie ;-) ale serio czytałam ze jak objawy ustają to moze cos zlego sie dziać...

dobra dziewczyny ja juz nie przynudzam, uciekam dzis z BB - będe jutro wieczorem. Ściskam:)

Ostatnia edycja:
Zrobiłam pre test są dwie kreseczki ta druga blada ale jest.
Jestem w ciąży ale jestem skołowana o kurde lekki szok mam teraz dziewczyny.
no nieźle - z tego wynika że to forum to jakieś zawirusowane a raczej zaplemnikowane jest...i kto powiedział, że nam faceci do tego są potrzebni, my chyba tu jakieś dzieworództwo uprawiamy:-D:-D:-D

gratulacje!!!!!
Dziewczyny - to już dziś trzecia fasolka - gdzie ten bocian leciał - niech skręci i do mnie:rofl2::-p
ja już nie potrafię zliczyć tych fasolek:tak::tak: może któraś by zrobiła w jednym miejscu listę z terminami czy coś takiego... niesamowie, wysyp a tu nawet wiosny nie ma:-):-):-) cudnioe i oby tak dalej
dziewczyny musze się wam wygadać. strasznie się stresuje usg...boje się ze nie będzie serduszka..ustały mi mdłości - już 3 dzień ich nie mam, a to chyba zły znak :(
tak strasznie się boję........ naczytałam się o pustych jajach płodowych i poronieniach i boje się jak cholera... nigdy nie byłam takim cykorem, a teraz...szok....
dlaczego ustały mi mdłości w 6 tygodniu???

przestan, bo to jakaś paranoja jest...

rozbrajasz mnie ;-) ale serio czytałam ze jak objawy ustają to moze cos zlego sie dziać...

Może ale nie musi. A jak będziesz tak nerwowo podchodzić to mózg pozbędzie się wszystkich objawów.

Proponuję szybką terapię szokową.

KOCHAM SWOJE MALEŃSTWO, KTÓRE JEST ZDROWE I ABY ZOSTAŁO ZDROWE NIE BĘDĘ SOBIE WKRĘCAĆ ŻADNYCH JAZD, BĘDĘ SIĘ ZDROWO ODŻYWIAĆ I CIĄGLE UŚMIECHAĆ.
SPOKOJNIE POCZEKAM DO USG BO TO JUŻ NIEDŁUGO.
A JAK NIE TO MI HANKA DUPĘ SKOPIE.

POWTARZAJ AŻ CIĘ JĘZYK BĘDZIE BOLAŁ.

Może ale nie musi. A jak będziesz tak nerwowo podchodzić to mózg pozbędzie się wszystkich objawów.

Proponuję szybką terapię szokową.

KOCHAM SWOJE MALEŃSTWO, KTÓRE JEST ZDROWE I ABY ZOSTAŁO ZDROWE NIE BĘDĘ SOBIE WKRĘCAĆ ŻADNYCH JAZD, BĘDĘ SIĘ ZDROWO ODŻYWIAĆ I CIĄGLE UŚMIECHAĆ.
SPOKOJNIE POCZEKAM DO USG BO TO JUŻ NIEDŁUGO.
A JAK NIE TO MI HANKA DUPĘ SKOPIE.

POWTARZAJ AŻ CIĘ JĘZYK BĘDZIE BOLAŁ.

hahahhahahahaaaaaaaaaaa

DZIEKUJĘ!!!!!!!!!!!!

anne.jpg

Kochane z okazji Dnia Kobiet życzę WAM spełnienia największego marzenia i żeby każdy dzień w waszym życiu był wyjątkowy.

Ale cię ta ciąża rozczuliła.
Ale serdecznie dziękujemy, a jak oczywiście:-)

Mi zostało 10 cholernie długich dni.

reklama
Ale cię ta ciąża rozczuliła.
Ale serdecznie dziękujemy, a jak oczywiście:-)

Mi zostało 10 cholernie długich dni.
A daj spokój byle co mnie wzrusza.
Jak nie wiedziałam, że jestem w ciąży to w pracy jak szef się na mnie wydarł to nie mogłam się kłócić tylko zły mi w oczach stanęły i mogłam tylko drzwiami trzasnąć ;-) coś mi wtedy zaświtało :tak:

Do góry