reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
na mnie mozesz liczyc ;)

takie grupowe czary musza podziałac :D

no ale z tego co widze, to masz tylko 2 dni do testowania a wiec lepiej juz teraz zacząc zaklinanie !!!

a kysz a kysz @ !!

Ostatnia edycja:
A gdzie Katarzynka i kropeczka sie podziewają, a Elisabeth to ja juz chyba z miesiąc nie wiedziałam :szok:
Eva Romeczko odezwijcie sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
i jak kochana wyniki, co powiedział lekarz - daj znać, jak tylko wrócisz:tak:
CZESC KOBITKI..

obebralismy wyniki badań z moczem i krwia wszystko w porządku wszystko w normie..
z grupami nie było tak pięknie.. mąż ma 0 Rh+ (to wiedzielismy) a ja mam B Rh-
może wystąpić konflikt serologiczny.. powiadomiłam o tym lekarza.. powiedział, ze nie ma się czym martwic przed porodem, jeśli jest konflikt, podaje sie matce surowica.. także mam sie nie martwic..
na monitoringu wyszedł pęcherzyk 17mm i mam się pojawic w środe.. poza tym to pytałam czy mamy sie wstrzymuwac do owulki a on, że poczekamy na wyniki badań M z poradni andrologicznej.. takze w sumie nie wiem co mam robic ale juz dzis moejmu nie odpuszcze.. zrobie mu śmigło:-) ewentualnie zobaczymy co będzie w środe lub czwartekbo coś czuje ze wtedy pęknie, bo to by był 15-16dc i wkazywałoby na 29-30dc.. czyli taki jakie mam cylke..

wiecie co , tak mnie mdli..juz myslalam przed chwila ze pojde na przytulanko z muszlą...

kurde jak myslicie to taka silna sugestia, ze wywołuje u siebie nawet podswiadomie odruchy wymiotne?

jaks mi słabo w ogole, mroczki, swist w uszach mialam..
moze ja chora jestem
zimno mi

Coś mi sie nie wydaję, żebys sobie tak mocno wmawiała, że aż takie objawy masz. Cos mi sie jednak wydaje, że to jest to o czym myslimy:))) Mocno trzymam kciuki!!!!

wiecie co , tak mnie mdli..juz myslalam przed chwila ze pojde na przytulanko z muszlą...

Normalne elfa to to nie jest, no chyba ze to ciąża, wiem, ze objawem ciązy (nie u wszystkich oczywiście) jest takie dziwne mrowienie brzucha w okolicy pepka, a tempke sobie mierzyłaś?
Katarzynka pisała chyba wczoraj o podwyzszonej tempce w ciąży.

reklama
Normalne elfa to to nie jest, no chyba ze to ciąża, wiem, ze objawem ciązy (nie u wszystkich oczywiście) jest takie dziwne mrowienie brzucha w okolicy pepka, a tempke sobie mierzyłaś?
Katarzynka pisała chyba wczoraj o podwyzszonej tempce w ciąży.

pysiu ja sie obawiam, ze ja sobie to wszystko uroiłam, nakreciłam sie na maxa na dzidzie..

tempka dzis spadla o 1 stopien
mrowienia w okolicy pepka nie mam, ale boli mnie brzuch od 2 dni jak na okres
aaa i jeszcze wieczorem jak kłade sie spac, czuje ze mam naprodukcje sliny

dziwne to wszystko, jak @ przyjdzie to uznam ze jestem bardzo podatna na autosugestie

Do góry