reklama
Justyna337
Fanka BB :)
a ja dzisiaj znowu sama zostałam. dobrze, że chociaż cały dzien ktos ze mną był. mąż znów dostał telefon i pojechał do wawy... szlag by to trafił
dziś z wielką satysfakcją zasiądę sobie przed telewizorem i obejrze m jak miłość - pisałam już, że program serialowo telewizyjny mam opanowany. za długo siedze w domu
podobno dzisiaj ma rodzić Kinga... a ja poprzysięgłam sobie, że przed nią nie urodzę!!! (ze względu na ciąże zagrozoną wyznaczałam sobie terminy - dopóki nie przeczytam tej książki... póki nie zrobie zakupów... jeszcze tylko malowanie...
dziś mam kolejny próg - poród w serialu... wiem, że głupia jestem.
Teraz mam następny termin - czekam na nastepneusg - w poniedziałek)

dziś z wielką satysfakcją zasiądę sobie przed telewizorem i obejrze m jak miłość - pisałam już, że program serialowo telewizyjny mam opanowany. za długo siedze w domu

Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Justyna, to wcale nie jest głupi sposób, ważne, ze działa
:-)

Justyna337
na mnie działa... i mam nadzieję, że tak będzie dalej. chociaż każde twardnienie brzucha, każdy skurcz czy ból wyprowadzają mnie z równowagi... no nic, byle do poniedziałku 
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
A ja jestem po kąpieli i jest na razie ok dopakowałam tprbę i czekam może coś się zacznie jeszcze dziać
Justyna337
w 36. ja dostaje mnóstwo leków od samego początku
teraz lekarz też mi powiedział, że dzidzia "już jest nasza" aleja mam skurcze cały czas więc chyba profilaktycznie, żeby sie wstrzymała...
tanu
Entuzjast(k)a
ja tez dopiero po 36 odstawilam bo nie chcial ryzykowac...ponoc 5 % dzieci w tym wieku ma jeszcze nie rozwiniete pluca wiec kazal poczekac jeszcze tydzien...moze i tobie niedlugo odstawi
to jeszcze dobrzeby był właśnie ze 2 tyg ale teraz to już naprawdę jest ok
ja też mam skurcze od 5-6 m-ca ciąży ale nic się nie dzieje nie brałam żadnych tabletek bo szyjkę iałam długą i niewidziaał zagrożenia a teraz to dzidza wyjść nie chce więc napewno do 24 dochodzisz:-)
ja też mam skurcze od 5-6 m-ca ciąży ale nic się nie dzieje nie brałam żadnych tabletek bo szyjkę iałam długą i niewidziaał zagrożenia a teraz to dzidza wyjść nie chce więc napewno do 24 dochodzisz:-)
reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
KasiulkaW i jak tam z Toba?:-) co ile masz skurcze? mocno je odczowasz? jak masz sile to napisz cos o nich
Ja tez juz chce!!!

Ja tez juz chce!!!