Beti801
Fanka BB :)
wypytałam go i chyba tylko jaBeti fakt moze to nowa płec jakas..a ty sie kawlifikujesz tylko czy wszystkie mamy??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wypytałam go i chyba tylko jaBeti fakt moze to nowa płec jakas..a ty sie kawlifikujesz tylko czy wszystkie mamy??
Amela jest boskaja mogę nie wcześniej niż koło 17.
Brawo dla Igorka :-)
Moja rozmawia z kolumną od telewizora![]()
Myśmy Adriana szczepili na pneumo jak skończył dwa lata tą jedną szczepionką z tego względu że zamierzałam go posłać do przedszkola i również też dla tego że synek naszego kolegi chorował na sepsęNo fakt paskudna pogoda dzisiaj a myslalam ze pojde na spacer..Mnie tez czeka szczepienie malego na zoltaczke, ale odloze je na przyszly tydzien..i tak juz tyle czekalismy to nie zaszkodziPowiedzcie mi dziewczyny czy szczepilyscie swoje dzieci na pneumokoki? bo wlasnie to rozwazam i nie jestem do konca zdecydowana czy to kolejny wymysl i strasza czy ma to rzeczywiscie uzasadnienie.
.
Nie wiem jak u Crunch ale chyba najlepiejcruncha co robiłaś jak Igor się dławił?![]()
Nie wiem jak u Crunch ale chyba najlepiej
obrócić głową w dół i uderzać w plecy![]()