• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

reklama
hej dziewczyny

ja dziś nie mam weny na pisanie na szczepieniu ok po szczepieniu też okej tylko że nas czeka jazda do Prokocimia z tą skórą bo dalej jest nie halo szczególnie na brzuszku :-( i tak mi doradziła lekarka... a po za tym to mam babcię w szpitalu w zasadzie prababcię i kruchutko z nią bardzo :-(:-(:-( byłam dziś u niej popołudniu a Mikołaj całą godzinę płakał jak mnie nie było :-(:-(:-(
doła mam ....

Teraz jest wlasnie najgorszy okres i łatwo o przeziebienie itp. Moj ma od 2 miesiecy katar ale tylko w nocy.. jakis dziwny..lekarze kaza czekac wiec czekamy..
Agawa a co jest ze skóra Twojego małego?

Anita witaj :-):tak:
Agawa lepiej się przejechać i sprawdzić :tak: Może oni dobrze zdiagnozują i szybko wyleczą :tak: I za babcię oczywiście kciuki &&

My właśnie po wieczornych syropkach - musze mu na siłę wciskać, bo nie chce pić :baffled: Odbylismy tez pasjonującą dyskusję, której dowiedziałam sie że mama to mama a nie dziewczyna :tak::-) ( to chyba jakas nowa płeć hehe)

cześć !!!!!!
Agatka a może byś sie jeszcze tej Tomczykowej zapytała???co ona Ci raczi??a lekarka ma jakies podejrzenie co to???
zdrówka dla prababci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kurcze i tak Mikołajek biedny plakal:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Beti fakt moze to nowa płec jakas..a ty sie kawlifikujesz tylko czy wszystkie mamy??

reklama
My właśnie po wieczornych syropkach - musze mu na siłę wciskać, bo nie chce pić :baffled: Odbylismy tez pasjonującą dyskusję, której dowiedziałam sie że mama to mama a nie dziewczyna :tak::-) ( to chyba jakas nowa płeć hehe)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Beti to jestes nowa płcia:-D:rofl2:
Agawa lepiej to sprawdzic a w prokocimiu sa specjalisci bardzo dobrzy:tak: trzymam kciuki za babcie &&& i nie dołuj sie ściskam mocno:happy:
Anneczka dzieki za wieści pozdrów ich tez niech wracaja szybko do zdrowia:tak:
Madzikm u ciebie bałagan? w to to nigdy nie uwierze;-):-D
i jak zdecydowałas sie juz jakie mebelki Zosi bierzesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry