reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Beti błehehehehe ale się uśmiałam nowa płeć :-D:-D:-D
Karola trzymajcie się biedny Dominiczek :(
Ja się może pojawię jutro w PZ wszystko zależy od tego jak minie mi jutro dzień w pracy :tak:
Aneczka ja też uważam żebyś startowała w tym konkursie przecież nie masz nic do stracenia a i przegrywać też czasem trzeba :tak: z resztą jak całe forum będzie trzymać za Ciebie kciukasy to wszystko będzie dobrze
Crunch :szok: współczuję przeżyć z Igorkiem sama bym chyba się trzęsła do wieczora:szok:
Madzik fajne sobie robisz podyplomowe ;-)

No fakt paskudna pogoda dzisiaj a myslalam ze pojde na spacer..Mnie tez czeka szczepienie malego na zoltaczke, ale odloze je na przyszly tydzien..i tak juz tyle czekalismy to nie zaszkodzi :) Powiedzcie mi dziewczyny czy szczepilyscie swoje dzieci na pneumokoki? bo wlasnie to rozwazam i nie jestem do konca zdecydowana czy to kolejny wymysl i strasza czy ma to rzeczywiscie uzasadnienie.
.
Myśmy Adriana szczepili na pneumo jak skończył dwa lata tą jedną szczepionką z tego względu że zamierzałam go posłać do przedszkola i również też dla tego że synek naszego kolegi chorował na sepsę

zdrówka dla Dominiczka i Kubusia:tak:

cruncha co robiłaś jak Igor się dławił?:szok:

mrowaale masz wyczucie;-) dziś właśnie podjęłam decyzję, że HENSVIK będzie i z innych serii kilka rzeczy, ale do tego ho ho, teraz na drzwi czekamy - 2 miesiące:baffled:
mogłabyś pokazać w podziemiach Meli pokoik? jak to wszystko poustawiałaś, też mamy skośne ściany;-)

Karola - dużo zdrówka dla Dominiczka
Kurcze ale się te choróbska przyczepiły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Beti no no widzę ze poważne rozmowy prowadzicie ;-):-D:-D:-D

reklama
Do góry