reklama
Nie nadążam z czytaniem Waszych postow
:-)
Ja mam urwanie glowy od dwoch dni i jak wejde na forum po kilku godzinach to mam duzo czytania :-)
Nas póki co choróbska omijaja i tego samego zycze Waszym dzieciaczkom.
Nie dam rady isc nawet na spacer tak wieje, przynajmniej u mnie..ale jutro bedzie moze lepiej - przynajmniej auto juz dziala :-)
chciaz moj maly ma dzis dobry dzien i caly czas sie smieje i cos opowiada to od razu mi tez lepiej

Ja mam urwanie glowy od dwoch dni i jak wejde na forum po kilku godzinach to mam duzo czytania :-)
Nas póki co choróbska omijaja i tego samego zycze Waszym dzieciaczkom.
Nie dam rady isc nawet na spacer tak wieje, przynajmniej u mnie..ale jutro bedzie moze lepiej - przynajmniej auto juz dziala :-)
chciaz moj maly ma dzis dobry dzien i caly czas sie smieje i cos opowiada to od razu mi tez lepiej

anneczka1983
Fanka BB :)
Agawa zazwyczaj robię zdjęcia pazurków ale te do konkursu muszą być określonego kształtu i zdobienie no i aranżacja zdjęcia też specjalna dlatego to muszą być konkretnie paznokcie podkonkursowe :-)
anneczka1983
Anita u mnei też strasznie wieje, byliśmy na chwilkę na polu i zaraz wracaliśmy 

anneczka1983
Agunia za 1 miejsce jest szkolenie + jakies produkty paznokciowe potem jakies bony, prenumeraty itp :-)
Agawa25
u nas jak Kubę dawałam też tak zawsze było dziwne to strasznieU nas i tak koło 15tej 3-4 dzieciNie wiem jak ci ludzie pracują
;-)
a no fakt nie pomyślałam a chętną już masz?Agawa zazwyczaj robię zdjęcia pazurków ale te do konkursu muszą być określonego kształtu i zdobienie no i aranżacja zdjęcia też specjalna dlatego to muszą być konkretnie paznokcie podkonkursowe :-)
nawet bajka nie pomogła już

13to latka urodziła dziecko
Ze wstępnych ustaleń wynika, że ciąża nie była wynikiem gwałtu, ale owocem młodzieńczej miłości. Ojcem dziecka jest prawdopodobnie 16 - latek. Mama 13 - latki została babcią w wieku 32 lat.

13-latka urodziła dziecko
Ze wstępnych ustaleń wynika, że ciąża nie była wynikiem gwałtu, ale owocem młodzieńczej miłości. Ojcem dziecka jest prawdopodobnie 16 - latek. Mama 13 - latki została babcią w wieku 32 lat.

13-latka urodziła dziecko
reklama