reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

no pewnie. Tym razem będzie stymulacja... tamten miała być na naturalnym no i natura mnie zawiodła!!! teraz byle @ przylazla leki i do dzieła.
Muszę przyznać że ten cykl był okropny, czekanie,rozczarowanie i płacz!
ale nowy cykl i nowa nadzieja

Martynko mam nadzieję, że ten cykl będzie szczęśliwy :-)

reklama
gratuluje baterfly27 tak bardzo się cieszę :)))
Dziękuję:-)
Szczęściwa siódemka?
Najwaznijsz , ze sie dobrze czujesz, dbaj o siebie kochana, mi ostatnio lekarz mówił, ze w pierwszych tygodniach ciązy jezeli jest wszystko oki to nie powinno byc zadnych bóli brzuszka, wiec uwazaj na siebie.
I wyslij nam swiezutka porcyjkę fluidków, wiesz - dla potrzebujących.
W sobotę jak wrócę od gin i będzie wszystko oki to otrzymasz taką specjalną porcję tylko dla Ciebie:-)
Teraz kolej na Ciebie

Torpedy z was normalnie, tyle dziś naskrobałyście że szok, czytam i skonczyć nie mogę.

Dziewczeta... powiedzcie mi... pierwszy dzien cyklu liczy sie od pierwszego plamienia czy dopiero od pierwszej powazniejszej krwi??:zawstydzona/y:

1 dc to pierwszy dzień konkretnego krwanienia, rozmawiałam o tym z ginem parę razy jakieś tam plamienie to jeszcze stary cykl.

cykl mi sie juz skonczyl dzis 1 dzien opóżnienia , z tym testowankiem poczekam przynajmniej do czwartku hihih

Trzymam kciuki!

dziewczyny
pamietacie kiedys ktos napisal , ze mozna poznac ciaze po smaku sluzu :) słodko na ciaze, kwasno nie
i wiecie co mam nadzieje ze to nie prawda, bo mam kwasno :zawstydzona/y:

A wiesz że wczoraj o tym samym myślałam, wiem że to było gdzieś na forum ale czy to prawda na 100 %? Na pewno ph tam na dole się zmienia ale robiona jakieś badania pod względem smaku. Może to taki przesąd. Bynajmniej ja nie próbowałam :baffled:

Dzieki kochanie-badanka zrobione, portfel lżejszy o kolejne 200zlotych, wyniki w czwartek...
Asiucha a gdzie Ty kochanie pracujesz ze o 22 jestes w robocie???
Jak dla mnie to implantacja i juz i bede sie upierala...i nie gadaj ze nikt tak nie ma-to bardzo czesto sie zdarza! Mysl pozytywnie kochanie!!! Bedzie fasolka i juz!

:-):tak::-)

Dbaj kropeczko o to swoje kolano i fasolkuj!
Ja moja droga mam taką okropną prackę że mam zmiany 24 godzinne, zaczynam o 9 rano i kończę o 9 rano następnego dnia, można się wykończyć. Pracuje jako recepcjonistka w hotelu a dodatkowo to jeszcze organizacja bankietów, konferencji, pomagam w tym kierowniczce, czasami też jestem kelnerką, praca stresująca ale czasami są takie spokojne miesiące jak marzec że jest luz. Bynajmniej z tymi zmianami to mozan sięwykończyć czasami.

Fajnie by było gdyby to była implantacja i wszystko było ok, poczekam jeszcze z 8 dni na testowanko, przedostatni cykl miałam 34 dniowy więc nie chce się napalać.

Właśnie zajrzałam na wątek październikowy żeby zobaczyć co u Jarzębinki i przy okazji spotkałam tam Catedrę.
Dziewczyna ma przeboje z ginem, że hoho.
Ma zagrożoną ciążę, 4 grupę cytologii i gin usg jej chce zrobić dopiero w kwietniu !:szok:

Ojej a myślałam o Catedrze ostatnio jak tam jej fasolka, może powinna gina zmienić albo prywatnie na usg iść.

Trzymam kciuki żeby to fasolka sie zagnieżdżała. Tydzień przed @ to bardzo duże prawdopodobieństwo że tak właśnie jest:-)

Dziękuje! :-D

A czy ktoś wie czy siedzenie przed kompem jest szkodliwe dla dziecka????? Bo ja siedze i siedze...

Dowodów naukowych nie ma że to szkodliwe prędzej oczom to nie służy, może samo długotrwałe siedzenie szkodzi np. naszemu kręgosłupowi to tak jak praca biurowa.

Kochana dla mnie SPA albo odpoczynek (jak zwał tak zwał) to​

DRINK
PLAŻA
OBCE PENISY

Wiedzie co dziewczyny jak się ma handrę to wystarczy na BB zawitać i poczytać posty Hani, od razu się gęba śmieje.

A ja zaglądam sobie non stop w majtki czy jakieś palmienie mam, było wczoraj ale naprawdę minimalne, dziś rano na wkładce z nocy miałąm jeszcze małą różową kropeczkę a teraz cały dzień nic ale brzuch mnie pobolewał, i to na dole ciągnie mnie trochę, już naprawdę sobie nic nie wkręcam. Cycki mnie nie bolą, sikam sporo ale dużo pije więc to raczej nie jest objaw ciążowy, zresztą objaw sikania jest z reguły potem jak macica sięrozciąga i na pęcherz uciska. Teraz nadal mnie to brzucha jakby ciągnie.

Ostatnia edycja:
Słuchajcie zastanawiam sie nad zapisaniem się na aqua aerobic:)) Czy któras z was może na to chodziła/?? Czy to fajne jest??/ Słyszałam od kilku osób, że to fajna sprawa i że naprawdę coś daje, ale jakoś jakby któraś z was wyraziła swoja opinię na ten temat to bardziej bym uwierzyła:)))
Jest to jeden z najzdrowszych areobików bo odciąża stawy więc jest polecany nawet osobom z problemami, a czy skuteczny... trudno orzec czy bardziej niż zwykly fitness ale na pewno powoduje pozbycia się zbędnych faldek :))) no i oczywiście dieta

No żesz Qwq jego mać! Zaczeło się plamienie. Ciekawa jestem - jak się rozkula to adios amigo pomidoros - fasolce mowimy papa :-(

reklama
A u mnie cóż. Jestem szczęśliwa i przerażona. Najpierw martwiłam się, że nam sie nie udaje. A teraz jak już fasolka jest (po 7 miesiącach starań) martwię się żeby było wszystko w porządku. W sobotę mam pierwszą wizytę więc będę już wiedzieć coś więcej.
:-)

Musisz nam zdać relacje z pierwszej wizyty, który to będzie tydzień? Gdzie masz suwaczek dzidziusiowy?

Słuchajcie zastanawiam sie nad zapisaniem się na aqua aerobic:)) Czy któras z was może na to chodziła/?? Czy to fajne jest??/ Słyszałam od kilku osób, że to fajna sprawa i że naprawdę coś daje, ale jakoś jakby któraś z was wyraziła swoja opinię na ten temat to bardziej bym uwierzyła:)))

Ja tam bym się zapisała, gdyby w mojej dziurze był wogóle jakiś aerobik. A poza tym ruch i to taki pomaga w zafasolkowaniu, nawet w ciąży możesz ćwiczyć aquaaerobik.

Do góry