A tak wpadłam trochę poczytać ;-) To stwierdziłam, że i trochę popiszę :-)
No Agnes, niezły numer ci mąż odwalił.
Ale ten wózek jest całkiem fajny, a ten koszyk na zakupy wprawdzie mógłby być większy, ale chyba nie ma tragedii. 
Nasi sąsiedzi w październiku przenieśli się do rodziców, bo jak stwierdzili, zrobią mały remoncik. Mieli wrócić na święta, a tymczasem do tej pory końca remontu nie widać i cały czas walą w te ściany i wiercą no i czasem to już tak klnę

Madziula, zdrówka dla dzieciaków!
A co tam się stało? Trzymaj się Patrysia!:-)
Zaraz sobie poczytam posty tej dziewczyny, ale z tego co piszecie to bardzo dziwna jest.
Nie rozumiem w jakim celu tak kłamie
My dostaliśmy od kogoś taki zestaw do odbijania z ramką, a na dzień babci i dziadka robiłam takie kartki, do których przyklejałam odcisk rączki Piotrusia - smarowałam mu łapkę szminką. :-)
Dobrze że chociaż wziął kolor czerwony o tyle dobrze
Baby boo - Titanium baby Buggy +folia gratis!!! (567779143) - Aukcje internetowe Allegro
No Agnes, niezły numer ci mąż odwalił.

a ja zaraz pójdę chyba nabluzgać mojego sąsiada z dołu!!!!!!!!!!pytał 3 tygodnie temu czy może jeden dzień pochałasować bo musi powiercić ścianę wyburzyć mówię no ok tylko dzień jakoś wytrzymam a on od 3 tygodni wali jak szalony a dzisiaj to tak że mi podłoga się trzęsie
![]()
Nasi sąsiedzi w październiku przenieśli się do rodziców, bo jak stwierdzili, zrobią mały remoncik. Mieli wrócić na święta, a tymczasem do tej pory końca remontu nie widać i cały czas walą w te ściany i wiercą no i czasem to już tak klnę

Klaudia leży ,skarży się na złe samopoczucie,wygląda żle podaje jej syrop przeciwbólowy na głowę ,ale nie wygląda najciekawiej ...
...Ksawek też kaszle,a jak mu powiedziałam że ma gorączkę i że ma sie kłaść do łóżka to powiedział,że boli go też szyja ,gardło i ręka ...nie ma to jak porozczulać się nad sob ą,,,,,,
Madziula, zdrówka dla dzieciaków!

no i witam
ale jestem do dupy wsadzic
chce mi sie spac a musze czekac na m![]()
A co tam się stało? Trzymaj się Patrysia!:-)
Zaraz sobie poczytam posty tej dziewczyny, ale z tego co piszecie to bardzo dziwna jest.

Mamuśki mam pytanko. Czy któraś z Was odbijała nóżkę i rączkę dziecku? Bo ja bym chciała ale nie wiem czym i jak??
My dostaliśmy od kogoś taki zestaw do odbijania z ramką, a na dzień babci i dziadka robiłam takie kartki, do których przyklejałam odcisk rączki Piotrusia - smarowałam mu łapkę szminką. :-)