reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
Ja już mam dość zimy :baffled:

Dorotko pamiętaj o spokoju chociaż ciężko tak powiedzieć, bo przecież człowiek mimowolnie się denerwuje.
Jeszcze raz kciukasy zaciśnięte.

MADZIU no ciezko jest z spokojem Ale nic nie ja pierwsza i nie ostatnia przez to przechodzilam Bede spokojna tzn postaram sie I bede wiedziala ze wy jestescie ze mna :-)

Deszcz leje, mała kima a mi się żyć nie chce.
M. na szkoleniu i pokłóceni jesteśmy trochę...

Magdziunia - ja nawet nie czytam, bo potem spać po nocach nie mogę.
Kate - wracaj do nas, bo bez Ciebie pusto. Gratulacje dla Mariczki!
Dorotka - trzymam kciuki mocno.
Evelajna - życzę sukcesów "łóżeczkowych".

A ja się wczoraj wdałam w pyskówkę z laską ze "Staramy się".
Poczytałam tamte wątki i sp......m stamtąd.
One są dziwne! Wiem, że trudności z zajściem w ciążę mogą nadszarpnąć nerwy, ale nie spodziewałam sę takiej zawiści, obśmiewania itp.
Jestem strasznie zniesmaczona...
I tym gorszy humor.

Malena nie dziwie sie ja tez ma kiepski nastroj i jeszcze pada snieg mam dosc. Co do tych co sie staraj i ne moge to powiem ci ze ja mialam problem wielki z zajscie tez byłam nerowowa ale nie uszczypiliwa natomiast nie brałam udziału na żadnym forum bo wiedziłam ze bardziej mnie zdołuje. wspracie najbliższych było najwazniejsze

Wiesz Agamir - mi temat był zupełnie obcy - Iza była nieplanowana jeszcze.
Ale skoro teraz chcę drugie, to stwierdziłam, że poczytam, i się zszokowałam.
Rzeczywiście - strasznie się nakręcają.
Aż mnie zmroziło.

A u Ciebie co się działo? Oczywiście jeśli chce o tym pisać... :tak:

dorotko trzymam kciuki
kate no to tylko chwalić
Evelajna fajny taki spacer, ja czekam jak bedzie cieplutko i do nosidełka mały wsiądzie
magdziunia ja też wyczekuje wiosny, bo lata to niezabardzo, bo zacznie się całe fruwajace ......
malena agamir niedługo wiosna to i humorki lepsze

U nas nocka ładna, mały zasnął w łózeczku o 21 i spał do 5.30, potem jeszcze do 8, a ja jakaś nie dospana jestem.

reklama
mALENKA ODPISALAM IM FAKTYCZNIE GLUPIO NAKRECONE. SZOK . JA MIALAM PROBLEM BO OKAZALO SIE ZE MAM MACICE JEDNOROZNA I ZAJSCIE NATURALNIE W CIAZE JEST ZNIKOME ALE JAKOS SIE UDAŁO ALE DOPIERO JAK TRAFILAM DO STAREGO PROFESORA. W KLINICE LECZENIA NIEPODŁONOSCI MOWILI ZE TYLKO IN VITRO A OKAZALO SIE ZE ZASZŁAM NORMALNIE A CZY BEDZIE 2 NIE WIEM . NIE CHCE ZNOWU LECZENIA

Do góry