reklama
greti super sprawa z takim przedszkolem dzieci uczą się samodzielności zabawy w grupie nawiązują kontakty społeczne a ty masz choć chwilę zasłużonego czasu dla siebie bo przy bliźniakach to jest pewnie trochę pracy;-)Mam mozliwość oddawania bliźniaki do takiego mini przedszkola. Co wtorek chodzę tam z maluchami na zajęcia, więc znają pomieszczenia i dziewczynę, która się nimi zajmuje.
Dzisiaj maluchy były tam po raz pierwszy.
Oddałam ich o 9.00 i odebrałam o 11.00.
Podobno były bardzo grzeczne. W ogóle nie płakały, Ładnie się bawiły, tylko potem przyszła jedna dziewczynka, która strasznie płakała za mamą i moje ryczały z nią.
Nadja tak się zmęczyła tym płaczem, że zasnęła.
Jak ich przywiozłam do domu, to dostali bananka i poszli spać. Śpią do teraz![]()
Za dwie godziny za oboje płacę 7.50 euro.
wiktoria12
Mama i żona :)
No tylko jej sie strasznie kręcom i jak ją uczesze to zaraz ma afro na głowie a jak ma kucyka to tylko na chwile i go sciągnia.A jak już mówie o Martynce to znowu poszła do babci a ja o spokoju siedze na BBi usypiam Kamilkawiktoria ale twoja martynka ma śliczne włoski
agnes ja też myślę co jutro na obiad może właśnie placki![]()

Dziękuje a tu już razem sie bawią
Fajnie, w dwójkę zawsze raźniej.ślicznie wyszli.

Greti wprawisz sięJa pierdziuIle wy piszecie
czy ja kiedys mówiłam, że na tym forum się mało dzieje ?
Naewt nie daję rady przeczytać, co dopiero z odpisywaniem.![]()

a ja zas sledziami w zalewie octowej :-):-):-)
Uwielbiam sledzie ale w sosie śmietanowym z cebulką

Mam mozliwość oddawania bliźniaki do takiego mini przedszkola. Co wtorek chodzę tam z maluchami na zajęcia, więc znają pomieszczenia i dziewczynę, która się nimi zajmuje.
Dzisiaj maluchy były tam po raz pierwszy.
Oddałam ich o 9.00 i odebrałam o 11.00.
Podobno były bardzo grzeczne. W ogóle nie płakały, Ładnie się bawiły, tylko potem przyszła jedna dziewczynka, która strasznie płakała za mamą i moje ryczały z nią.
Nadja tak się zmęczyła tym płaczem, że zasnęła.
Jak ich przywiozłam do domu, to dostali bananka i poszli spać. Śpią do teraz![]()
Za dwie godziny za oboje płacę 7.50 euro.
No to rewelacyjnie że im sie tam podoba.Też bym chciałą mieć gdzieś w pobliżu takie mini przedszkole.Super że dzieciaki mają kontakt z innymi dziecmi.Oliwce bardzo brakuje dzieciaków, ale już niedługo zacznie sie robic ciepło to więcej dzieci będzie na dworzu to będziemy się spotykać tak jak w tamtym roku.
wiktoria to dobrze masz z tą babcią.Masz troche czasu dla siebie.No tylko jej sie strasznie kręcom i jak ją uczesze to zaraz ma afro na głowie a jak ma kucyka to tylko na chwile i go sciągnia.A jak już mówie o Martynce to znowu poszła do babci a ja o spokoju siedze na BBi usypiam Kamilka![]()
wiktoria12
Mama i żona :)
Oj dobrze nie ma problemu żeby została z dziecmi no i obiad też gotuje ja czasem ale to sie żadko zdarza mi smakuje jak babcia gotujewiktoria to dobrze masz z tą babcią.Masz troche czasu dla siebie.

No kamilek spi a ja ide zobaczyć czy mi pranie na balkonie wyschło
A ja mam dziś świetny humorek 

Wyobraźcie sobie kurier przywiózł mi dziś rano ten wózek
I powiem Wam szczerze że jest nawet fajny, lepiej wygląda niż na zdjęciu co wam pokazywałam.Kolorek świetny i solidnie wykonany.:-)
Kosz na zakupy jest dość spory tylko że nie usztywniany od spodu -to jest jedyny minus.Ale poza tym podoba mi się , nie wierze że to mówię

I do tego przyszła przesyłka pocztą-kupiłam kurteczkę na wiosnę Oliwce na allegro za 10zł - z 5-10-15
zmierzyłam jej i rewelacyjnie wygląda.:-):-):-)

Wyobraźcie sobie kurier przywiózł mi dziś rano ten wózek

I powiem Wam szczerze że jest nawet fajny, lepiej wygląda niż na zdjęciu co wam pokazywałam.Kolorek świetny i solidnie wykonany.:-)
Kosz na zakupy jest dość spory tylko że nie usztywniany od spodu -to jest jedyny minus.Ale poza tym podoba mi się , nie wierze że to mówię

I do tego przyszła przesyłka pocztą-kupiłam kurteczkę na wiosnę Oliwce na allegro za 10zł - z 5-10-15

reklama
Fajnie, w dwójkę zawsze raźniej.ślicznie wyszli.
Greti wprawisz sięno niestety u nas na forum zawsze gorąca linia
Uwielbiam sledzie ale w sosie śmietanowym z cebulkąkoreczki też mniam mniam
No to rewelacyjnie że im sie tam podoba.Też bym chciałą mieć gdzieś w pobliżu takie mini przedszkole.Super że dzieciaki mają kontakt z innymi dziecmi.Oliwce bardzo brakuje dzieciaków, ale już niedługo zacznie sie robic ciepło to więcej dzieci będzie na dworzu to będziemy się spotykać tak jak w tamtym roku.
ja też myślałam żeby jule gdzieś zapisać do takiego mini przedszkola bo żal mi jej było jak siedziała ciągle ze mną w domku ale u mnie za 3 godziny w prywatnym mini przedszkolu 3 razy w tygodniu życzyli sobie tygodniowo 80 zł jak dla mnie za dużo kasy nie stać mnie to po pierwsze a po drugie było trochę daleko i jak bym ją zawiozła i wróciła do domu to zaraz musiałabym po nią jecgać znów to sobie odpuściłam zaraz wiosna my mamy w pobliżu 3 place zabaw będą dzieciaki a od września zerówka to już będzie miała zajęcie a ja myślę o żłobku dla antka.....

Podziel się: