reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mam mozliwość oddawania bliźniaki do takiego mini przedszkola. Co wtorek chodzę tam z maluchami na zajęcia, więc znają pomieszczenia i dziewczynę, która się nimi zajmuje.
Dzisiaj maluchy były tam po raz pierwszy.
Oddałam ich o 9.00 i odebrałam o 11.00.
Podobno były bardzo grzeczne. W ogóle nie płakały, Ładnie się bawiły, tylko potem przyszła jedna dziewczynka, która strasznie płakała za mamą i moje ryczały z nią.
Nadja tak się zmęczyła tym płaczem, że zasnęła.
Jak ich przywiozłam do domu, to dostali bananka i poszli spać. Śpią do teraz
icon_biggrin.gif

Za dwie godziny za oboje płacę 7.50 euro.
greti super sprawa z takim przedszkolem dzieci uczą się samodzielności zabawy w grupie nawiązują kontakty społeczne a ty masz choć chwilę zasłużonego czasu dla siebie bo przy bliźniakach to jest pewnie trochę pracy;-)

wiktoria ale twoja martynka ma śliczne włoski:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
agnes ja też myślę co jutro na obiad może właśnie placki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No tylko jej sie strasznie kręcom i jak ją uczesze to zaraz ma afro na głowie a jak ma kucyka to tylko na chwile i go sciągnia.A jak już mówie o Martynce to znowu poszła do babci a ja o spokoju siedze na BBi usypiam Kamilka:tak:

Dziękuje a tu już razem sie bawią

Fajnie, w dwójkę zawsze raźniej.ślicznie wyszli.:tak:

Ja pierdziu :szok: Ile wy piszecie :-D
czy ja kiedys mówiłam, że na tym forum się mało dzieje ? :rofl2:
Naewt nie daję rady przeczytać, co dopiero z odpisywaniem.:baffled:
Greti wprawisz się :-D:-D:-D:-D:-D no niestety u nas na forum zawsze gorąca linia :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja zas sledziami w zalewie octowej :-):-):-)

Uwielbiam sledzie ale w sosie śmietanowym z cebulką:tak: koreczki też mniam mniam

Mam mozliwość oddawania bliźniaki do takiego mini przedszkola. Co wtorek chodzę tam z maluchami na zajęcia, więc znają pomieszczenia i dziewczynę, która się nimi zajmuje.
Dzisiaj maluchy były tam po raz pierwszy.
Oddałam ich o 9.00 i odebrałam o 11.00.
Podobno były bardzo grzeczne. W ogóle nie płakały, Ładnie się bawiły, tylko potem przyszła jedna dziewczynka, która strasznie płakała za mamą i moje ryczały z nią.
Nadja tak się zmęczyła tym płaczem, że zasnęła.
Jak ich przywiozłam do domu, to dostali bananka i poszli spać. Śpią do teraz
icon_biggrin.gif

Za dwie godziny za oboje płacę 7.50 euro.

No to rewelacyjnie że im sie tam podoba.Też bym chciałą mieć gdzieś w pobliżu takie mini przedszkole.Super że dzieciaki mają kontakt z innymi dziecmi.Oliwce bardzo brakuje dzieciaków, ale już niedługo zacznie sie robic ciepło to więcej dzieci będzie na dworzu to będziemy się spotykać tak jak w tamtym roku.

jajuz nastepna kawusia, potem jak m przyjdzie z roboty to zadzwonie i zapytam czy sa jeszcze mejsca na basen bo jak nie to nici :baffled:

A ja mam dziś świetny humorek :tak::tak::tak::tak:

Wyobraźcie sobie kurier przywiózł mi dziś rano ten wózek :tak:
I powiem Wam szczerze że jest nawet fajny, lepiej wygląda niż na zdjęciu co wam pokazywałam.Kolorek świetny i solidnie wykonany.:-)
Kosz na zakupy jest dość spory tylko że nie usztywniany od spodu -to jest jedyny minus.Ale poza tym podoba mi się , nie wierze że to mówię :-D:-D:-D:-D:-D:-D

I do tego przyszła przesyłka pocztą-kupiłam kurteczkę na wiosnę Oliwce na allegro za 10zł - z 5-10-15 :tak: zmierzyłam jej i rewelacyjnie wygląda.:-):-):-)

reklama
Fajnie, w dwójkę zawsze raźniej.ślicznie wyszli.:tak:

Greti wprawisz się :-D:-D:-D:-D:-D no niestety u nas na forum zawsze gorąca linia :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Uwielbiam sledzie ale w sosie śmietanowym z cebulką:tak: koreczki też mniam mniam

No to rewelacyjnie że im sie tam podoba.Też bym chciałą mieć gdzieś w pobliżu takie mini przedszkole.Super że dzieciaki mają kontakt z innymi dziecmi.Oliwce bardzo brakuje dzieciaków, ale już niedługo zacznie sie robic ciepło to więcej dzieci będzie na dworzu to będziemy się spotykać tak jak w tamtym roku.

ja też myślałam żeby jule gdzieś zapisać do takiego mini przedszkola bo żal mi jej było jak siedziała ciągle ze mną w domku ale u mnie za 3 godziny w prywatnym mini przedszkolu 3 razy w tygodniu życzyli sobie tygodniowo 80 zł jak dla mnie za dużo kasy nie stać mnie to po pierwsze a po drugie było trochę daleko i jak bym ją zawiozła i wróciła do domu to zaraz musiałabym po nią jecgać znów to sobie odpuściłam zaraz wiosna my mamy w pobliżu 3 place zabaw będą dzieciaki a od września zerówka to już będzie miała zajęcie a ja myślę o żłobku dla antka.....:confused::confused::confused::confused::confused:

Do góry