anka26_x_07
Mama Laury :)
No Oliwka wreszcie usnęła, więc ja uciekam gotować zupkę![]()
Ja Laure dopiero bede kladla i wtedy musze podlogi zrobic bo masakra co ona tu zrobila
A do tego zaczyna mi pisac po meblach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No Oliwka wreszcie usnęła, więc ja uciekam gotować zupkę![]()
Agnes, to się cieszymy , że Ty się cieszysz.A z tą tekturką, czy płytą cienką, to nie głupi pomysł!!!A ja mam dziś świetny humorek
Wyobraźcie sobie kurier przywiózł mi dziś rano ten wózek
I powiem Wam szczerze że jest nawet fajny, lepiej wygląda niż na zdjęciu co wam pokazywałam.Kolorek świetny i solidnie wykonany.:-)
Kosz na zakupy jest dość spory tylko że nie usztywniany od spodu -to jest jedyny minus.Ale poza tym podoba mi się , nie wierze że to mówię
I do tego przyszła przesyłka pocztą-kupiłam kurteczkę na wiosnę Oliwce na allegro za 10zł - z 5-10-15zmierzyłam jej i rewelacyjnie wygląda.:-):-):-)
Ja Laure dopiero bede kladla i wtedy musze podlogi zrobic bo masakra co ona tu zrobila
A do tego zaczyna mi pisac po meblach![]()
Ja mam z tym fajnie, że to 5 minut samochodem ode mnie, więc zdążyłam w międzyczasie wszystkie podłogi przelecieć i napić się kawkija też myślałam żeby jule gdzieś zapisać do takiego mini przedszkola bo żal mi jej było jak siedziała ciągle ze mną w domku ale u mnie za 3 godziny w prywatnym mini przedszkolu 3 razy w tygodniu życzyli sobie tygodniowo 80 zł jak dla mnie za dużo kasy nie stać mnie to po pierwsze a po drugie było trochę daleko i jak bym ją zawiozła i wróciła do domu to zaraz musiałabym po nią jecgać znów to sobie odpuściłam zaraz wiosna my mamy w pobliżu 3 place zabaw będą dzieciaki a od września zerówka to już będzie miała zajęcie a ja myślę o żłobku dla antka.....![]()