reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mAMA hELENKI GORACA KAPIEL 2 ASPIRYNKI NA NOC I BEDZIE DOBRZE
Domowe sposoby hmmm syrop z cebuli:-p

W ciąży aspiryny to nie wolno :-:)-(

A bukiet mi się podoba :tak:

Ja miałam taki bukiecik mąż sam wybierał bo to on kupywał mi bukiet
picture3921.jpg

śliczny bukiecik:tak: Możesz polegać na mężu :tak:

My po badaniach, Helena bawi się z babcia a ja dopadłam do kompa :rofl2:
Helenka zdrowa :tak: Zbadali węzły chłonne, tarczycę, nerki, wątrobę, pęcherz i drogi moczowe i coś tam jeszcze :tak::rofl2: Wszystko gra :tak:

Nie było, żadnej kolejki, nie za dużo chętnych mają, dziwne jak dla mnie :confused:

Za to ze mną gorzej :-( Nie posłużyła mi ta wycieczka :-(

reklama
W ciąży aspiryny to nie wolno :-:)-(

A bukiet mi się podoba :tak:

śliczny bukiecik:tak: Możesz polegać na mężu :tak:

My po badaniach, Helena bawi się z babcia a ja dopadłam do kompa :rofl2:
Helenka zdrowa :tak: Zbadali węzły chłonne, tarczycę, nerki, wątrobę, pęcherz i drogi moczowe i coś tam jeszcze :tak::rofl2: Wszystko gra :tak:

Nie było, żadnej kolejki, nie za dużo chętnych mają, dziwne jak dla mnie :confused:

Za to ze mną gorzej :-( Nie posłużyła mi ta wycieczka :-(

widzisz a ja musialm brac w ciazy aspirynke jak bylam na podtrzymaniu:baffled:

Super ze Helcia zdrowa!
jak Was mecze tymi slubnymi przygotowaniami to pisac prosto z mostu:sorry2:

Ja mam z tym fajnie, że to 5 minut samochodem ode mnie, więc zdążyłam w międzyczasie wszystkie podłogi przelecieć i napić się kawki :-D Dobre i to.
Tutaj na każdym osiedlu jest takie mini przedszkole, więc fajnie, bo blisko do domu.

No to masz szczęście że tak blisko.tylko pozazdrościć.

a ja mam kawusie a do tego gofry z bita smietana i jagodami:-p
Anka jakie Ty pyszności zajadasz :tak::tak::tak::tak:

No to Laura mało śpi, mi Oliwka śpi jeszcze to zależy od dnia ale tak od 1h- 3h.:-) Ale za to wstaje mi wcześnie rano :tak: więc nie wiem co jest lepsze,Laura raczej dłużej sypia rano niż Oliwka , przynajmniej Ty Ania możesz sobie pospać.ja to z kogutami prawie że wstaje :-D:-D:-D:-D

Oliwka już śpi prawie 1,5 godz,niech jeszcze pośpi :tak:
Muszę luknąć jeszcze na allegro i kupić jakąś fajną torbę do wózka :tak::tak::tak:

No to masz szczęście że tak blisko.tylko pozazdrościć.

Anka jakie Ty pyszności zajadasz :tak::tak::tak::tak:

No to Laura mało śpi, mi Oliwka śpi jeszcze to zależy od dnia ale tak od 1h- 3h.:-) Ale za to wstaje mi wcześnie rano :tak: więc nie wiem co jest lepsze,Laura raczej dłużej sypia rano niż Oliwka , przynajmniej Ty Ania możesz sobie pospać.ja to z kogutami prawie że wstaje :-D:-D:-D:-D

Oliwka już śpi prawie 1,5 godz,niech jeszcze pośpi :tak:
Muszę luknąć jeszcze na allegro i kupić jakąś fajną torbę do wózka :tak::tak::tak:

No fakt Laura mi spi dlugo rano Na dobe to tak od 12-14h spi zalezy od dnia

Słuchajcie dziewczyny dostałąm własnie na e-mail wiadomość o pomoc.14 mies dziewczynka przezyła z pożaru,ma spaloną poowę twarzy, kości czaszki nie ma itp.Rodziców nie stać na operację bo stracili cały dobytek w pożaż,nic nie mają.
Podajcie mi swoje e-maile ,za każdy wysłąny e-mail z tą informacją płaćą sponsorzy 3gr,wiem to mało ale jak każdy wyśle to do swoich znajomych to jakaśsuma się uzbiera.To nie bujda bo w e0mailu jest zdjęcie tej dziewczynki,jak zobaczyłąm to zdjęcie to aż łzy mi stanęły w oczach.

reklama
Słuchajcie dziewczyny dostałąm własnie na e-mail wiadomość o pomoc.14 mies dziewczynka przezyła z pożaru,ma spaloną poowę twarzy, kości czaszki nie ma itp.Rodziców nie stać na operację bo stracili cały dobytek w pożaż,nic nie mają.
Podajcie mi swoje e-maile ,za każdy wysłąny e-mail z tą informacją płaćą sponsorzy 3gr,wiem to mało ale jak każdy wyśle to do swoich znajomych to jakaśsuma się uzbiera.To nie bujda bo w e0mailu jest zdjęcie tej dziewczynki,jak zobaczyłąm to zdjęcie to aż łzy mi stanęły w oczach.

anka26.07@interia.pl

Do góry