Kaprycha
Fanka BB :)
Ale... podobno tu cuda się dzieją i fasolkują z zapchanymijajowodami!!!!!! Trzymam kciuki do białości.
Dzieki za kciuki
Prosze mi sie tu nie nabijac, hihihi U nas w porzadku. Musiałam dziś iść do pracy, na 4 godziny, ale samochod mnie zawiozl i przywiozl i caly czas siedzialam. Nic sie nie stało, teraz 4 dni leżenia bykiem. Zrobilam rano test bobo, żeby sparwdzic czy beta nadal jest - jest
, nawet szybciej i mocniej niż wczoraj wiec jestem dobrej mysli.
Plamienie sie skonczylo, teraz mam taki brudny sluz. Cale to plamienie wygladalo dokladnie jak ostatnie dwa dni okresu: kiedy schodza brudy, tera mnie delikatnie kluje i rozciaga po obu stonach. Tak czy inaczej jutro ide zrobic bete z krwi, a w poniedzialek druga - chce sprawdzic czy przyrasta, i czy prawidlowo przyrasta. Moze sie okazac ze w ogole jej nie bedzie (ale mam nadzieje ze wtedy by zwykly test jej tez nie wykazal)
Buziaki dla wszystkich
Ciesze sie ze wszystko gitara u Ciebie

Jak test wyjdzie pozytywnie to możesz skorzystać ze schematu.
No dawaj zesz tego tesciora! Ile jeszcze Ci zostalo dni? A w ogole, co Ty sie pipko nie odzywasz????
Hej!!! ja tylko na chwilkę , bo lecę do fryzjera...
KAPRYCHA ciche gratulację!!!! trzymam kciuki!!!!
pozdrawiam!!
Dzieki wielkie. Milego robienia sie na bostwo
Oj chyba jakies stukanko sie szykuje, hihihi Cześć Kochane! Mam wynik BETY!!!Wynik bety to 19298,00 mlU/ml czyli który tydzień???
A najlepsze jest to, że moja siostra blizniaczka tez się okazało z bety, że jest w ciąży ;-)
Piekna beta, pozazdroscic tylko. Gratulacje !!!! Fasolka rosnie w sile

Trudno się nie nakręcać po czymś takim :-)
Na którą idziesz 25.03 do lekarza?
Dobra jesteś z tymi testami hihi.
Ja w niedzielę zrobię 3-ci -ostatni.Może krecha będzie już całkiem czerwona jak ta kontrolna :-)
Wizyte mam na 15.15. Boze modle sie, zeby fasolka dotrzymala do wizyty i potem juz ze mna zostala do konca

nie puszczamy - bez obaw... będzie dobrze..
Dzieki ptaszku kochany
Ostatnia edycja:

i łaziła za nim.Facet nie chciał jej bzykać ale jakoś tak wyszło że ona zrobiła mu loda i potem twierdziła że jest z nim w ciąży.Facet oczywiscie ją wyśmiał.Ona założyła mu sprawę i przedstawiła wyniki badań dna i okazało się że to jego dziecko jakim cudem to nie wiem.
Pokazala mi gdzie sie robi zastrzyk domiesniowy, ale kochane... ja nie dam rady sama go sobie zrobic... robi sie go dluuga igla.. .ja na widok takiej igly zemdleje... a jak bede nieprzytomna to przeciez sobie jej nie wbije..