reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
O kurczeNo to sei porobilo,oby wszystko bylo ok
A ja pierwsze slysze ze chrzy na cukrzyce chudna![]()
Jak gospodarka cukrami jest niekontrolowana to zaczyna ci zjadać najpierw tłuszcz potem mięśnie

ja nie mam polsatu
...
Ja też nie mam i nie płaczę ;-)

...Oiltaum to seria kosmetykow dla alergikow.ja mala myje mydełkiem oilatum i krem do buzi tez.mydłao kosztuje 20zł!!!...
Dzięki za wyjaśnienia

PATRYSIA BO JA MUSZĘ ZNALEŹ TE ZDJĘCIA A POTEM POPROSIĆ O INSTRUKTAŻ WKLEJANIA ICH
MAMA HELENKI TO DOBRZE ŻE GARDŁO OK ALE KATAR I GŁOWAOJ KURUJ SIĘ KOCHANA I OBY DO WIOSNY(JESZCZE TYDZIEŃ:-):-):-):-):-):-)) A BĘDZIE LEPIEJ
![]()
Dzieki za słowa otuchy

A żeby wkleić fotkę, to w okienku odpowiedzi musisz nacisnąć na spinacz biurowy. Wybrać plik z dysku poczekać aż się załaduje.

Agnes a spi Oliwka przy otwartym oknie?Moze jest jej duszno i dlatego tak wczesnie Ci wstaje
Laura poszla spac po 20 i wstala przed 9
A moze Oliwka tak caly czas Ci sypiala czy to zaczelo sie jakis czas temu?
Anka no dłużej mi zawsze spała do 21.00 max mi usypiała nawet wczesniej i spała do 7.00, do 8.00 czasem.A teraz chodzi póxniej spać i wcześniej wstaje.
Nie nie spimy przy otwartym oknie bo byłoby za zimno.Dobrze wietrze przed snem,zamykam okno jka kłade się spać albo M czyli tak koło 24.00.Więc w pokoju nie jest duszno.A Oliwka spi tylko pod kocykiem a większość czasu to odkryta.
patrysia bukiet b.ładny i slicznie wygladaliście w dzień slubu.
Mama Helenki kuruj się !!!!! Aby to przeziębienie przeszło jak najszybciej.
A ja na allegro sprzedałąm mój stary stolik pod telewizor za 90zł :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-), zaraz facet ma po niego przyjechać bo dzwonił

tylko coś wózka sprzedać nie mogę.Nie dałąm wysokiej ceny, nikt jakoś nie chce kupić mimo że jest bardzo zadbany i w b.dobrym stanie.Był uzywaby tylko niecały rok.
Ale moze uda mi się go sprzedać,zobaczymy.
Jak gospodarka cukrami jest niekontrolowana to zaczyna ci zjadać najpierw tłuszcz potem mięśnieMój wujek umarł z powodu nie leczonej cukrzycy :-(
O kurde

Dobrze ze juz gardlo Cie nie boli

A ja zrobilam sobie chwile odpoczynku
Dziewczynki mi cos marudzai i rycza chyba bede musiala Je niedlugo polozyc
madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej laseczki Wy mi tu nie chwalcie drzwi tylko mówcie: buuu takie nie obrobione ....ble co to za fachowiec....bo on tu lubi poczytać ,a wczoraj jak zobaczył zdjęcie to w ogóle zasiadł i czytał twardo co o nim piszecie:-)śmiałam się że jak tak dalej pójdzi e to może go zaloguje i też będzie sobie z nami pisał..;-)U nas ponuro i paskudnie wczoraj wieczorem śnieg u mnie sypał za oknem....jest plusowa temperatura ,ale i tak zimno jest i mokro.Moje Małpki dochądzą zdrowia ,bo mimo kaszlu to coraz więcej w nich energii,do szału mnie doprowadzają wołaniem o czytanie ..jakbym miała malutkie kruszynki znowu...:-)aż w buzi zasycha.Dziś wieczorkiem ma przyjść mój brat ,bo sobie ostatnio kupiliśmy eurobiznes to jest gra w którą grałam jako dziecko,mam z nią same fajne wspomnienia jeszcze ,monopoly jest trochę przydrogi,więc będziemy :robić interesy"i pić piwko,zagryzając chipsami ,no cieszę sie jak dziecko:-):-)Mój M dzisiaj opowiadał ,że śniło mu się ,że miał mnie zdradzić już sie zaczynało dziać ,buzi ,buzi ,głaskanie po nóżce i nagle odskoczył i mówi do niej :nie mogę ,mam żonę !!!!!
,no proszę jak on mnie kocha nawet we śnie nie może zaszaleć
Fajnie fajnie ,ale że w ogóle pozwolił na buzi ,buzi :-):-):-):-):-)

Hej laseczki Wy mi tu nie chwalcie drzwi tylko mówcie: buuu takie nie obrobione ....ble co to za fachowiec....bo on tu lubi poczytać ,a wczoraj jak zobaczył zdjęcie to w ogóle zasiadł i czytał twardo co o nim piszecie:-)śmiałam się że jak tak dalej pójdzi e to może go zaloguje i też będzie sobie z nami pisał..;-)U nas ponuro i paskudnie wczoraj wieczorem śnieg u mnie sypał za oknem....jest plusowa temperatura ,ale i tak zimno jest i mokro.Moje Małpki dochądzą zdrowia ,bo mimo kaszlu to coraz więcej w nich energii,do szału mnie doprowadzają wołaniem o czytanie ..jakbym miała malutkie kruszynki znowu...:-)aż w buzi zasycha.Dziś wieczorkiem ma przyjść mój brat ,bo sobie ostatnio kupiliśmy eurobiznes to jest gra w którą grałam jako dziecko,mam z nią same fajne wspomnienia jeszcze ,monopoly jest trochę przydrogi,więc będziemy :robić interesy"i pić piwko,zagryzając chipsami ,no cieszę sie jak dziecko:-):-)Mój M dzisiaj opowiadał ,że śniło mu się ,że miał mnie zdradzić już sie zaczynało dziać ,buzi ,buzi ,głaskanie po nóżce i nagle odskoczył i mówi do niej :nie mogę ,mam żonę !!!!!,no proszę jak on mnie kocha nawet we śnie nie może zaszaleć
Fajnie fajnie ,ale że w ogóle pozwolił na buzi ,buzi :-):-):-):-):-)

Mama Helenki
i Aniki :D
Agnes123 mój był wystawiony ponad 2 tyg, ale poszedł i to za maxymalna kwotę, przyznam sie, ze kupiłam go taniej niż sprzedałam 
madziulanatasza niech się loguje, zobaczymy czy z nami wytrzyma ;-)
A mojemu chyba tez się coś śniło bo mu się o 4 rano na figle zebrało 

A bolaca głowa mnie dobija, mam limit 2 apapy na dobę

madziulanatasza niech się loguje, zobaczymy czy z nami wytrzyma ;-)

A bolaca głowa mnie dobija, mam limit 2 apapy na dobę

reklama
Podziel się: