reklama
witam!!!
biedny Mikolajek zdroweczka:--
-(a Kuba też ma antybiotyk???
Sama nie wiem co sie z mężem robi na 10 rocznicechętnie sie dowiem;-);-);-);-);-)
To ja ide piec rogaliki![]()
My mamy 10 racznice poznania 24 kwietnia tez nie wiem co sie robi

Fajnie macie z tymi spotkankami

Nam w tym roku minie 9 lat ale dopiero we wrzesniu.:-)
Agawa nie przypuszczalam ze az tak zle jest ze musial dostac antybiotyk..zycze zdrowka
Ja juz wysprzatalam caly dom ze normalnie lsni, nawet sie szarpnelam i umylam lodówke:-)
Powinnam jeszcze okna umyc i wyprac firanki ale moze juz na dzis wystarczy bo jeszcze zasluzylabym na miano "perfekcyjnej pani domu" hehe żartuje;-)..
Oskarkowi sie pierwszy ząbek wyrzyna wiec jakis rodzynek dzis z niego sie zrobił bo marudzi i wszedzie chce byc ze mna..
Co do karmienia piersia to ja za duzego doswiadczenia nie mam bo nie bylo nam dane nawet sie dostawic wiec nie wiem co to odstawianie od piersi.

Agawa nie przypuszczalam ze az tak zle jest ze musial dostac antybiotyk..zycze zdrowka

Ja juz wysprzatalam caly dom ze normalnie lsni, nawet sie szarpnelam i umylam lodówke:-)
Powinnam jeszcze okna umyc i wyprac firanki ale moze juz na dzis wystarczy bo jeszcze zasluzylabym na miano "perfekcyjnej pani domu" hehe żartuje;-)..
Oskarkowi sie pierwszy ząbek wyrzyna wiec jakis rodzynek dzis z niego sie zrobił bo marudzi i wszedzie chce byc ze mna..
Co do karmienia piersia to ja za duzego doswiadczenia nie mam bo nie bylo nam dane nawet sie dostawic wiec nie wiem co to odstawianie od piersi.
Agawa25
Fanka BB :)
mrowa1 to masz z głowy ;-)
a jak ty się czujesz po odstawieniu ?
Agunia271 no nie wiem nie wiem powiem ci za rok

;-);-);-)
kasiadove no ja też odpadam bo wszystkich byśmy zarazili :-
-
-(
Kuba nie dostał antybiotyku
i myślę jeszcze czy Mikołajowi dawać 

Agunia271 no nie wiem nie wiem powiem ci za rok

kasiadove no ja też odpadam bo wszystkich byśmy zarazili :-
Kuba nie dostał antybiotyku

reklama
Beti801
Fanka BB :)
Agawa no widzisz jakich masz dzielnych chłopaków w domu
:-)
Aniita no to widzę, że jeste SDŻ ( super dobra żonką ) :-)
Aneczka mam nadzieje, że prognoza sie im sprawdzi i bedzie ładnie w weekend - wkońcu!
Brmagda no to brawo dla Konradka
:-)

Aniita no to widzę, że jeste SDŻ ( super dobra żonką ) :-)
Aneczka mam nadzieje, że prognoza sie im sprawdzi i bedzie ładnie w weekend - wkońcu!
Brmagda no to brawo dla Konradka