reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam!
Jasiek zalicza pierwszą drzemkę. Noc koszmarna ale widzę, że nie tylko u mnie - chyba dzieciaki miały zbiorowe marudzenie :baffled:
Mały dzisiaj ma małą chrypkę, pokasłuje i mówi przez nos mam nadzieję, że to nie kolejna infekcja :crazy: m ciągle przynosi z pracy jakieś zarazki u nich wiecznie ktoś choruje :wściekła/y:
Ja prawie spakowana jeszcze tylko przerzuce rzeczy w szafie i niepotrzebne wywioze na wieś

Tą pieluszkę mam zwinąć w rulon i po prostu podłożyc pod brzuszek?

ja zwijałam w rulon ale nie w zdłóż tylko skręcałam taki rożek :tak:

Maajka gratuluję siostrze Twojego m szczęśliwego rozwiązania i Tobie kochana :tak: jesteś ciocią ;-)

Ciekawe jak tam Daria?
Nie wiem czy sie jeszcze pojawię na bb więc życzę wszystkim spokojnego piątku 13-tego, udanego i słonecznego weekendu :-) a dzisiaj

Miłego dnia :-)

reklama
Ale dzisiaj cisza :szok:

Aniknulka mam nadzieje, że Jasio niczego nie złapie :tak:

Mała pierwszą drzemke zrobiłasobie niemal dwugodzinną :szok: oczywiście po ok. godzinie obudziła się z płaczem, bo wylądowała na czworakach, ale jak ja wzięłam na ręce, to zasnęła, a co ją chciałam położyć to płacz :sorry2: no to dałam jej cyca i godzinkę z nia poleażałam :-p teraz mała łapie druga drzemkę, a ja chyba zabiorę się za pracę, bo jak znów tak ładnie pośpi, to mam szanse cos napisać ;-)

aaaaa i przyszedł zamówiony materiał na mei taia :-) teraz musze tylko wyszpeać cos na aplikacje i szyjemy :tak:

miłego dzionka

Marta cisza bo wszyscy na spacerkach jak porobilam kilka zdjec Bylo cudnie cieplo

Sliczny mech

rzeczka ktorawylala Normalnie jest kladka

bazie mna rokicie

leszczyna

i zdjecie rzeczki ale pod słoncewiec ciem,ne

woda na łace

Witam Mamusie,
my już po spacerku tym razem we trójeczkę się udało.
Piękna pogoda, zrobiliśmy parę zdjęć:happy:.
No i T. poszedł do pracy na 14.00.

Życzonka dla wszystkich urodzonych 13-tego.

Magdalenkakol piekne masz okolice - już Ci zazdroszczę!!!

U nas pobudka po 3 i za nic nie dało się małej uspokoic:zawstydzona/y: godzine pozniej dopiero zasneła, dała koncert:-(

u mnie nocka koszmarna:baffled: młody wstał o 23 i wył bo inaczej tego nazwać nie można do 1:szok: a mi nerwy już puszczały:dry:

obudziła się z płaczem, bo wylądowała na czworakach, ale jak ja wzięłam na ręce, to zasnęła, a co ją chciałam położyć to płacz

Noc koszmarna ale widzę, że nie tylko u mnie - chyba dzieciaki miały zbiorowe marudzenie :baffled:

Widzę dziewczyny, że nie tylko ja miałam ciężka nockę!!:no:
Mój Mały wymuszacz obudził się na cyca ok. 23.00 i potem ani myślał spać grzecznie w łóżeczku tylko na rączki i koniec i to tylko do mamusi!!! T. go trochę nosił, ale nic nie pomogło.Ja postanowiłam być twarda i nie ulec.
On wstawał i wył, ja go kładłam i głaskałam i tak w kółko. Trwało to dwie godziny - straszne!
Dziewczyny czułam się okropnie, jak tak płakał a ja zimna, wyrodna matka go nie wzięłam. Nawet łzy mi leciały, ale nie odpuściłam i w końcu za setnym razem przytulił się i usnął.
Wiem, że jak bym odpuściła to potem byłoby gorzej. :sorry2:
Po następnych dwóch karmieniach jęknął tylko, ale usnął bez problemu w łóżeczku.

Dzień Dobry
U nas nocka fajna, tylko Nadia pobudkę zrobiła po 6:baffled: - przesadziła lalunia Nadunia ...
My wczoraj fajnie spędziliśmy wieczór, byliśmy w domu ok.24 .
A dzisiaj od rana sprzątałam, prasowała, poźniej skoczyłam na zakupki, odwiedziłam moją koleżankę, która miesiac temu urodziła synka... niedawno wróciłysmy z Nadinką. Mała zjadła obiadek i teraz śpi... a ja zdycham przez@ - ło narodzie ale mnie boli brzuch!!!

Idę legnąć... Do później
p.s. wybaczcie, że nie odpisałam na posty każdej z Was ale szczerze?? - nie mam siły - padam...

Hejka :tak:
Ja tylko na chwilunie, bo mój zerwał się z pracy i po nas już jedzie :tak: Zaraz Olę nakarmię i do samochodzika ;-)Msza i nauki na 18, ale jeszcze dojechać musimy te 100km :tak: Odmeldowuję się na weekend, może jak się da to Was chociaż podczytywać będę :zawstydzona/y:
Miłej soboty i niedzielki, rodzinnego wypoczywania!!! Buźka!

Załamałam sie jak wejrzałam dzis w okno, kupa sniegu:wściekła/y: Jak ja mam dosc tej zimy:wściekła/y:

Już niedługo będzie wiosna! Na pewno!:tak::tak:

Mamoot trzymaj się kochana!!!może tym razem powinnaś wybrać się nad morze:sorry2: przeczyściłabyś sobie troszku drogi oddechowe:sorry2: zdrówka życzę:tak:

Lorciu, a żebyś wiedziała, że to najlepsza terapia na pyłki. Jeździć tam, gdzie akurat nie pyli. W związku z tym powinnam posiedzieć jeszcze w Zakopcu, a jak już sie wypyli gdzieś koło Szczecina, to tam myk. Tyle, że to teroria, a dzieci, dom, praca tutaj.

Magdalenko, ja to uwielbiam takie krzaki. Powinnam chyba na wsi mieszkać. Śliczne fotki. Choc przyznam, że jak patrzę na ta pylącą leszczynę...brrrr..... ;-)

My wydaliśmy wojnę Stasiowym nocnym pobudkom cysiowym. Umowa jest taka, że wstaje do niego Marcin i to on go lula (bo ja to bym zaraz go nakarmiła).

A teraz moje chłopaki śpią. Obaj! Na raz!!! Święto lasu! :-)

Kobietki ja mieskzam w dzielnicy wiekszej miejscowosci ( powiat) ale nasza dzielnica to praktycznie las sosnowy jest naprawde p[ieknie Mam do takiej malej trzeczki moze kilometr moze mniej . Kiedys to byla miejscowosc wypoczynkowa dla łodziakow. Bylo nawet sanatorium dla dzieci z astma ogolnie z chorobami ukladu oddechowego.Do tej pory jest jeden osrodek wypoczynkowy dla kolonistow.

reklama
A mnie dzis strasznie głowa boli, w ogóle cos mnie łamie, taka wykonczona sie czuje, jeszcze ten snieg za oknem strasznie mnie dołuje:zawstydzona/y: heh... niech juz jest wieczór i spanie, bo o tym marze:zawstydzona/y: Paulina własnie bawi sie z tatą, a ja nie mam sił wstac z tapczana:-(

Kierowniczka dzis do mnie zadzwoniła, bo za 2 dni umowa mi sie konczy i niestety od poniedziałku bede na bezrobociu:zawstydzona/y: Nie przedłuza mi teraz umowy, ale kierowniczka zaznaczyła, ze zawsze moge wrócic jak bedzie miejsce i da mi wtedy nowa umowę, wiec zawsze cos jak bede miała ciezko znalezc nowa prace:tak:

Miłego wieczorku mamusie:tak:

Do góry