maajka
Czerwcowa mama 2008
Hej kobietki!:-)
Dziekuje za wszystkie gratulacje dla szwagierki i dla mnie jako cioci:-)
Maly jest slodki,nie widac po nim tej wagi,taki szczuplutki,delikatny-ja juz zapomnialam jakie to uczucie trzymac takie malenstwo.
Pyzaczek-moze to i kwestia imienia,hi hi;-)Maja przesypia noce od 6.tygodnia zycia-choc jeszcze czasem budzila sie na jedno karmienie,ale zaraz zasypiala z powrotem:-)
Magdalenkakol-jakie fajne zdjatka,takie swojskie,polskie....:-)
Milego weekendu dziewczyny!:-)
Dziekuje za wszystkie gratulacje dla szwagierki i dla mnie jako cioci:-)
Maly jest slodki,nie widac po nim tej wagi,taki szczuplutki,delikatny-ja juz zapomnialam jakie to uczucie trzymac takie malenstwo.
Pyzaczek-moze to i kwestia imienia,hi hi;-)Maja przesypia noce od 6.tygodnia zycia-choc jeszcze czasem budzila sie na jedno karmienie,ale zaraz zasypiala z powrotem:-)
Magdalenkakol-jakie fajne zdjatka,takie swojskie,polskie....:-)
Milego weekendu dziewczyny!:-)
ale spokojnie, mała wiercąca jak zawsze i pobudka przed 5
tylko wczoraj głowa tak mnie bolała, że po 20 połozyłam sie spać (mała jak nazłość się wierciłai płakała, ale mąż do niej chodził, potem wzięłam ja do łóżka, bo nie dawałam rady z tym jej płaczem i pokimała jako tako prawie do 5, potem się wierciła, jakos dałam jej cyca (od 19.30 do tej 5 tylko dawałam czasem jednego i tego samego do pociamkania i dużo jej pewnie nie leciało, więc księżniczka też raczej z tych ciamkających a nie podjadających w nocy
) powierciła się i usnęła jeszcze na godzinkę, a potem przejął ja mąż i spałam do 9
szok, od porodu tyle nie spałam ;-) ale widocznie było mi to potrzebne, bo przez tą @ jestem strasznie osłabiona...
ale masz muche na avatarku,hihi
pobuczała, usnęła i pospała 45 mikn. więc niech jej będzie ;-) a ja w tym czasie małe zakupki i bazi naciachałam takich dużych, bo teściówka mówiła, że do kościoła by się przydały ;-)