marlena nad
:)
oj zaczynaja sie spacerki
swietnie spedzilyscie dzionek,Marysia w wanience,a ja klikam,hihi

swietnie spedzilyscie dzionek,Marysia w wanience,a ja klikam,hihi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hi hi u nas też pizzaNa obiad była pizza, bo nie chciało mi się gotowac..![]()

Kasiumały , kochany glutek

spał 1,5 godziny i wstała po 19 ciekawe o której pójdzie spać 
a ja z herbatka oblegam bb nudzi mi sie strasznie R w pracy,a ja zamulam sie pranko wstawilam jeszcze jedno potrzebuje czyste spodnie na jutro (15.03)
. dziś był taaaki grzeczny:-), jakby się chciał przed tatusiem popisać
. Ładnie się bawił, gadał jak najęty, zjadał xałe porcje przygotowanego jedzonka. Ogólnie mieliśmy bardzo udaną sobotę
. Rano pojechaliśmy do Ikei...głównie po lampkę do pokoju gościnnego. A przy okazji kupiłam mate antypoślizgowa do wanny, śpiworek dla małego, kosz na zabawki. Kupilismy też taki fajny labirynt z drutu i drewnianych korali...mały ostatnio bardzo manipuluje raczkami, chetnie ogląda małe przedmioty. No i tak jak myslałam tą zabawka był zachwycony
No i kupiłam jeszcze kilka drobiazgów, których wcale nie było na liście zakupów...ale tam sa takie fajne swieczki i inne takie ozdoby...trudno się oprzeć
. mały grzecznie jeżdził w wózku, rozgladał się, potem zasnął. Po powrocie szybko ogarnełam mieszkanie i na spacer. Pięknie było
Mi też szkoda było dziś tracić czas na gotowanie;-). Rozmroziłam gulasz od teściowej i buraczki i zjedlismy z gotowymi kluskami śląskimiNa obiad była pizza, bo nie chciało mi się gotowac..![]()

:-)Dobremały , kochany glutek![]()

hura!!!

mam nadzieje, że za jakis czas ujrzę Wasze maluszki a Wy moje

czy sama robisz takie ładne kolczyki??
a ha a mieliście dla malego instruktora czy probowaliście sami??