Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale za to jak wracaliśmy to oba odpadły w aucie:-)
;-)
mój Mikoś za pewne rozbudziłby się na maxa gdyby miała go przewijać w nocy
i żegnaj spanie
efekt na aucie jest niesamowity wtedy
. A za pierwszym razem tak mu się podobało. Nie wiem o co chodzi
. Spróbujemy pójść jeszcze raz, jak dalej tak bedzie reagował, to chyba zrezygnujemy:-(. W domu wody sie nie boi, zawsze ma jej dużo w wannie, moczy uszy, spłukuję go prysznicem łącznie z główką, woda leci po buźce. Basen jest fajny, brodzik w oddzielnym pomieszczeniu, bez muzyki, światło nie za ostre, 6 dzieci w grupie, czyli tłoku nie ma. Coś mu jednak przeszkadza. Zobaczymy za tydzień.

W piątek 2h w kościele, w sobotę 3h i 2h popołudniu z panią z poradni...
Ufff, przyznam że nie spodziewałam się że w tych czasach nadal tak wyglądają nauki przedmałżeńskie
najgorsza ta poradnia... A i tak mieliśmy szczęście bo prowadzi ją sąsiadka moich rodziców... tak normalnie są to trzy spotkania po 1,5h
i hehehe uczyłam się z mężem metody kalendarzykowej ;-)Na szczęście to już za nami i powoli będziemy się przymierzać do jakiś zaproszeń... ubioru... itp ;-) w sumie niewiele już do załatwiania bo i sala, orkiestra zarezerwowana... % są ;-)
nie było krzyku, chociaż babcia mówiła że mała chwilami czuła się trochę nieswojo że nie ma mamy, taty obok...
A mama ciągle o córci myslała
Nie lubię jej tak zostawiać... 
naprawię to od nowego tygodnia
W każdym bądź razie cieszę się, że już znów jestem z Wami
Swoją drogą nie było mnie tylko 2dni i jestem z Wami od niedawna ale już się z Wami zżyłam ;-) Biedna Daruunia, która już tyle Was zna... 

. Tylko dziwne, bo za pierwszym razem był zachwycony. Jeszcze spróbujemy, ale nic na siłę. Jak nadal tak będzie to odpuścimy i pójdziemy na basen później