reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jo-anna, gratulacje dla synka Krzysia:-D, ja równiez byłam dzisiaj na basenie, ale ze starszą córką bo mój mały bibuś kaszle:-:)-:)-(
bawiłysmy sie super!!!!
ciekawa jestem jak nastepnym razem zabierzemy ze sobą Lenke:baffled:
kto mi podpowie jak cytować w tym samym poście wiele osób,:sorry2:
zawsze to robie tylko dla jednej osoby, a dla wielu nie wiem jak:baffled:

reklama
Aniaw, jak jesteś zalogowana, przy każdym poście masz na dole "+", zaznaczasz go przy każdej wypowiedzi którą chcesz zacytować i dalej "odpowiedz" :tak:

Moja córcia śpi... :tak: W sumie to się nie dziwię, bo przeszła dziś samą siebie w spaniu - za cały dzień tylko 40min :sorry2: i każde podejście nieudane... i wcale na śpiącą nie wyglądała :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że jej tak nie zostanie :dry: Ja zaraz pod prysznic :tak:, już poćwiczyłam (bałam się że w weekend u rodziców mi nie wyjdzie, na szczęście jakoś cichaczem się udało - dziś jestem na półmetku :-D) A potem obejrzymy "Kości" :tak: Miłego rodzinnego wieczorku!

Witam z rana, dzis towarzystwo sie zlitowało i wstało o 6.30. W nocy jedna pobudka i mamy 5 ząbka!!! Tak znienacka, tylko gryzł wszytsko bardziej, wczoraj zaglądam a tu górna prawa dwójka. I wyszła mioedzy ta spuchnieta trójka i jedynka wiec mialam racje ze t oco popuchło to trójka.
Zazdroszcze basenu, my nie chodzimy ze wzgledu na alergie.
Marlenka 12 godzin spania WOW
Kurde Marysia mi sie wczoraj zesikała na polu - pierwszy raz od pół roku. Az byłam zszokowana bo zawsze ladnie wołała. Ale szalały z kolezanka i pewnie dlatego.
Michał sie buntuje na wózek..... Kurde chce mi raczkowac po polu. :angry:

Cześć Babeczki;-):-D:-D. U nas nocka ok z jedną pobudką. Wczoraj KUbalo spal tylko raz przez cały dzień. Myślałam, że przez to szybko zaśnie wiecorem, ale nie w glowie mu było spanko. Ale coś mi się zdaje, że tatuś jak mnie nie ma wieczorem i Kuba nie może zasnąć i płacze to lula go na rękach. Chociaż jak pytaam to udawał, że nie wie o czy mówię. W dzień Kuba nie ma tkich problemów jak wieczorem z zasypianiem.

Głuszku gratuluję Michasiowi kolejnego ząbka

Najlepsze życzenia dla Majeczki z okazji ukończenia kolejnego miesiąca:-):-)

Joasiek to się wyedukowaliście na tych spotkaniach;-);-):-D:-D:-D

Joan-na mi się wydaje, że z marudzeniem na asenie to jak piszeszz chodzi o duża otwartą przestrzeń:tak::tak::tak: Dzieci często tak reaguja. Zmiana otoczenia. ale trzymam kciuki, żeby Krzyć się szybciutko oswoił:tak::tak:

Witam kochane:-)

tak ten czas szybko leci,ze juz sama nie wiem czy to sobota czy poniedzialek:-D:-D:szok:naprawde:tak:
jutro mamy roczek synka kolezanki z ktora spaceruje wiec mamy impre:-D
no i swieto patrona Irlandii Sw.Patryka idziemy na parade,bedzie super;-)
dzisiaj R zostaje z Marysia,a ja zabieram na spacer ta babunie na wozku,pojezdzimy po miescie ze 2h i do domku;-)

Wszystkiego naj,naj,naj dla skarbeczka Majeczki,buzialki

Milego dzionka babeczki:-)

Witam i ja z rana
Gluszku może Maryś się zabawiła faktycznie tak bywa
Majeczka - najlepszego
Marlenka - udanej wyprawy
Mała mi dziś w nocy spadła z łóżka i walnęła głową o podłoge ale nawet nie otworzyła oczu, popłakała się , dałam jej cyca i był spokój - bidulka . Dziś wesoła nic jej nie jest ale strachu było w nocy

reklama
Do góry