Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Normalnie Ci zazdroszczę;-)Wokół mnie tylko bloki, ulice i skwer, który ja szumnie nazywam "parkiem";-). Ale jak zrobi się cieplej, będę częściej jeździła do moich rodziców, a tam też rzeka niedaleko...będą super spacerki
Też myslałam ostatnio, że należałoby mojego małego w końcu oduczyć nocnego jedzenia...u nas nadal dwie pobudki na cysia:-(. Ale ja się cały czas obawiam, że jemu w nocy chce się pić i dlatego się budzi. Ja w nocy też się budzę z suchymi ustami...mamy całkiem zakręcone grzejniki, nawilżamy powietrze, rozszczelniamy okna a nadal suchoMy wydaliśmy wojnę Stasiowym nocnym pobudkom cysiowym. Umowa jest taka, że wstaje do niego Marcin i to on go lula (bo ja to bym zaraz go nakarmiła).
. Nie mam jak Krzysia napoić jak tylko cysiem, więc kończy się karmieniem:-(.Przecież nie będę dziecka męczyła, skoro sama piję. Rany, jak ja bym chciała, zeby wreszcie zaczął pić z butelki
.
. Mnie cały dzień bolała głowa. Dobrze, że chociaz pogoda była sliczna, mieliśmy z małym długi spacerek
.

U nas są takie pobudki czasem, że wystarczy pogłaskać, poszeptać (przewrócić z powrotem na pleckiJoasiu, ja też mam podobne wątpliwości, ale skoro Staś zasypia po pogłaskaniu i nie domaga się jedzenia, to jednak uważam, że głównie to chęć przytulenia.
A swoją drogą wiadomo, że najlepiej przytulić się do cysia i go sobie pociamkać :-)
Jeżeli jednak będą większe protesty, to wrócę do nocnego karmienia. Nic na siłę. Nie chcę tylko Stasia przyzwyczajać do karmienia, kiedy jest w takim wieku, że raczej dzieci się odzwyczaja. Nie mam planu jak długo będę karmić.
) i mały śpi dalej. Ale czasami to nie wystarcza...ba, w miarę głaskania maly płacze coraz głośniej i jest bardziej wkurzony. Powiem Ci, że jestem bardzo ciekawa, czy wystarczyłoby napojenie go wtedy wodą, czy on koniecznie chce jeśc
. Ale na razie nie mam jak sprawdzić
. Martwią mnie te nocne karmienia, bo w tym wieku to juz nic dobrego.
.Ja karmię wieczorem po kąpieli, w nocy koło 1, nad ranem koło 4-5 i w dzień o 16. Masz rację, że od kiedy ilość karmień jest ograniczona, je o wiele chętniej i spokojniej

wlasnie jak tam bez m?;-)
pojde z rana na spacerek z kolezankami,a potem z R gdzies pojedziemy