magdalenkakol
Fan(ka)
Dziewczyny wspolczuje Wam tych nocy Ja mialam klilka dni temu taka. Co do pogody to ja nie wiem czemu narzekacie u nas w centrum wiosennie Po wczorajszym sniegu nie ma sladu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)zaczynam od dzisiaj dietke zobaczymy jeszce musze wskoczyc na wage zeby wiedziec czy dieta skutkuje
;-)
zaczynam od dzisiaj dietke zobaczymy jeszce musze wskoczyc na wage zeby wiedziec czy dieta skutkuje

i koniecznie zmierz się tu i ówdzie, bo najwięcej w obwodach się leci;-)
![]()
dziekuje;-)No to trzymamy kciuki... razem damy rade![]()

, dziwnie tak no ale cóz zrobic.
.

Ja też według tego co tam ostatnio niby było mam termin na jutro ;-)brzuch nawet pobolewa więc może... i też na weekend wyjeżdżam (nauki przedmałżeńskie robićWidzę, że zbiorowe @ja dostanę w sobotę a mamy jechać na weekend do teściów
ach jak nie urok to sr....
) ale do rodziców ;-)AgusiaŻe tak brzydko powiem pot po d.... leciał;-)![]()

To superdobra wiadmość m wraca a miał wracać w nastepny piątek
żona chyba nieposiada się z radości :-) Miłą Ci i dziewczynom niespodziankę m sprawił 
Hmm... a we wrocku sypie jakby zima dopiero nadchodziłaCo do pogody to ja nie wiem czemu narzekacie u nas w centrum wiosennie Po wczorajszym sniegu nie ma sladu.

A Wy miAsiowo Daria Tobie a Ty mi;-)![]()
niezły łańcuszek tworzymy 
Ja tam uwielbiam "13"czyli wszystko zdarzyc sie może... :-)
Lubie taki dzień jak dziś a ludzie urodzeni w piątek trzynastego to prawdziwi szczęsciarze a znam 3 osoby !!!
Kochana ja juz własnie skończyłam 30 lat....i jakos mi z tym dobrze - zresztą czuje sie zawsze na 24 !!
i zawsze zdarza mi się coś miłego 
) ale też wieku nie czuję, tylko jak w lustro patrzę to jednak widzę ten czas 
. Ja już po kawce, zaraz Ola dostanie drugie śniadanko i zabieram się za obiad
. Dziś jedziemy do moich rodziców na weekend, przy okazji robimy te nieszczęsne nauki
no ale cóż jak się powiedziało "a" trzeba powiedzieć i "b" hehehe