reklama

agunia-ln
Fanka BB :)
 Jak sie już "łaskawie" pojawiłam to wszystkie idą spać
Jak sie już "łaskawie" pojawiłam to wszystkie idą spać

ale mam szczęście, jak zwykle
 ale mam szczęście, jak zwykle
Niestety nie czytałam co tam naskrobałyście bo nie dam rady tego ogarnąć, świt by mnie zastał przy kompie
 a niestety jutro znów muszę rano wstać, przed 6 podać Misi antybiotyk i na 9.30 jechać na zajęcia komputerowe (to taki dodatek do mojego kursu angielskiego)
 a niestety jutro znów muszę rano wstać, przed 6 podać Misi antybiotyk i na 9.30 jechać na zajęcia komputerowe (to taki dodatek do mojego kursu angielskiego)Dzisiaj byłam z Misią na wyrywaniu mleczaka, podszedł już bardzo ropą, dostała znieczulenie ale i tak bardzo płakała, ale o dziwo nie zraziła się do dentysty i idziemy za tydzień na lapisowanie

Agnes gratulacje dla Oliwci, fajnie, że pije już sama z kubeczka
malinka Ty jesteś już chyba uzależniona od seksu;-)ale to lepsze niż inne używki i do tego zdrowe

i przyjemne
i przyjemneWiktoria poszalejecie z mężusiem jak wróci, to prawie jak kolejny miesiąc miodowy,po takiej długiej przerwie

i to by było na tyle, przeczytałam tylko jedną stronę bb, sorry

wiktoria12
Mama i żona :)
no nic ja już uciekam bo kamilek ciągle sie budzi dostanie cyca i pójdzie spać dobranoc

wiktoria12
E no znowu tak nie myśl chętnie bym po gadała ale dziecko woła papato ja też już idę, co będę tak sama siedzieć:--
-( nikt nie chce ze mna gadać:-
-
-
-
-(wiem wiem przestałam być mamą siedzącą w domu i to pewnie dlatego?
Dobranoc
luna665
Mama grudniowa 2007
Daj spokój.to ja też już idę, co będę tak sama siedzieć:--
-( nikt nie chce ze mna gadać:-
-
-
-
-(wiem wiem przestałam być mamą siedzącą w domu i to pewnie dlatego?
Dobranoc
Śpijcie słodko i cieplutko.
Zamykamy dzień dzisiejszy:-(
wiktoria12
 Dzień dobry dzisiaj ja otwieram forum
Dzień dobry dzisiaj ja otwieram forum
My już wstalismy Martynka już o 6:00 chciała iść do babci bo jak powiedziała że sie za nią strasznie stęskniła.No ja ide prasować i cherbatke wypić i dzieci po ubierac znaczy tylko Kamilka bo Martynka sie już sama ubiera.No dobra życze wszystkim miłego dnia do zobaczenia po połedniu

malinka1 a słyszałaś o plastrach antykoncepcyjnych EVRA są dobre.Zakładasz plaster na tydzień,po tygodniu ściągasz i zakładasz następny.PO 3 plastrze jest tydzień bez plastra i potem cykl zaczyna się na nowo.Nie jest to uciążliwe. :-)agnes dobrej nocki;-);-)
wiktoria no co ty???? weź mnie nie straszkurcze wiem że jedyne i 100% zabezpieczenie to brak sexu ale to nie dla mnie
ja tam sex lubie jak królik marchewkę
no ale na samych gumkach to się boję a jak brałam tabletki to tylm miałam mdłości piersi mnie tak bolały że szok lekarz przepisał mi inne ale było to smo dlatego myślę o spirali

reklama

**malinka**
Zaangażowana w BB
Hej mamusie, my już po spanku, wczoraj byliśmy u doktorka  i niby Majula zdrowa i kazał ostawić inhalacje ale jeszcze trochę rzęzi  i będziemy zgodnie z zaleceniami lekarki z pogotowia inhalować ją do poniedziałku.
Co do antykoncepcji, to my zabezpieczamy się gumkami bo w sumie to nam najbardziej pasuje, brałam kiedyś tabletki ale moje libido spadło po nich do poziomu bruku. W sumie boję się ich brać bo chcemy mieć drugie dziecko a po tym jak się je długo bierze to są różne zawirowania.
Idziemy dzisaj na "Kochaj i tańcz"? Widziała to już któraś?

Co do antykoncepcji, to my zabezpieczamy się gumkami bo w sumie to nam najbardziej pasuje, brałam kiedyś tabletki ale moje libido spadło po nich do poziomu bruku. W sumie boję się ich brać bo chcemy mieć drugie dziecko a po tym jak się je długo bierze to są różne zawirowania.
Idziemy dzisaj na "Kochaj i tańcz"? Widziała to już któraś?

Podziel się: