reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agnes czpeczka śliczna:tak::tak::tak: boli cię ząb??? ten który ostatnio leczyłaś????????????????
mój antoś też już w wiosennej czpeczce chodzi dzisiaj dokupiliśmy mu nową i chusteczke też:tak::tak: muszę jeszcze juli kupić jakąś na wiosne bo adam to już tylko takie z daszkiem włoży a takie to ma jeszcze z ubiegłego roku:tak::tak:
aleksia:confused::confused: kurcze nic nie wiem a że usuneła konto na NK tym bardziej:confused::confused:
wiktoria smutne wieczorki bez M ale masz chociaż kompa dla siebie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dowikla kończ ten remont to będziesz u nas częściej:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no ale latem też będziemy tu zaglądały dobra???????/:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Moje dziewczynki leza juz w lozeczkach i pewnie zaraz padna:tak::tak::tak:A Dominim siedzi obok mnie i mi nadaje;-):-)

MALINKA
Jak bedziemy mialy chwilke to latem tez bedziemy oczywiscie zagladały:-);-)

duzo nie napisalyscie od wczoraj:-)wwidac ze weekend
moje slonca juz psia.P w pracy:-D
my dzis poprawailysmy imieniny u Krysi-dzieki za zyczenia;:-)przekazane:-)i podziekowania:-)wrocilysmy jakos 21.30:-D
moje dziewczyny dzis z tata 2 godziny po dworzu ganialy a ja sprztalam.
SKONCZYLAM PISAC PRACE!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:rofl2:
TERAZ CZEKAM NA EWENTULANE POPRAWKI ALE POKI CO MAM LABE:-)

A Nam się nudziło i poszlismy sobie o 17.00 na dwór :-), teraz wróciłyśmy.Wziełam nowy wózek-pierwszy raz Oliwka nim jechała na dworze.I było super.Jednak jestem z niego bardzo zadowolona :tak: lekki,super się prowadzi,az nie mogę się przestawić :-D Oliwka grzecznie cały czas siedziała w wózku,zapieta w pasach co nigdy wczesniej się nie zdażało.W tamtymm wózku posiedziałą z 15 min i na nogach i bez pasów a tu taka grzeczna ale byłam w szoku :-) normalnie nie to dziecko,zachaczylismy o sklep to w slepie też grzecznie siedziała :szok:
Przewietrzylismysię,nawet spotkałam jak wracaliśmy kolegę z liceum :tak: trochę sobie pogadaliśmy-powspominalismy stare dobre czasy :-) no i teraz w domku już jesteśmy
aGNES TO JEDNAK MAZ DOBRZE ZROBIL:-):rofl2:

Witam:-)
My jestesmy po dwoch spacerkach i po kawce u znajomej z okazji roczku Jej synka:tak:Młode daja czadu bo caly czas marudza i cos chca:rofl2::crazy:
A konca remontu to ja na razie nie widze:zawstydzona/y::no:
z tymi remontami....:rofl2:

No tu masz racje w lecie będziemy tylko wieczorem :tak::tak::tak:
Ale dzisiaj tu pustki no wiadomo że jest sobota.A mój M chyba sie dobrze bawi bo nic sie nie odzywa:no:
widac ze sobota:-D

Hejka dziewczyny.
Wpadłam bo Oliwka już w łóżeczku ,będzie usypiać.dziś nie będę długo bo ząb mnie boli.Wziełam niedawno przeciwbólowy i nic nie pomaga.Boli okropnie.W poniedziałek dzwonię do dentysty,mam nadzieję że mnie przyjmą bo chyba umrę.
Tylko Oliwka usnie to ja też się kładę, aby tylko nie czuć tego bólu.
jak masz Dentosept to sobie wyplucz.moj P sie ostatnio tak leczyl.ale oczywiscie nie chcial wiec musialam jak dziecku-nalazlam i stalam nad nim az wyplucze.no i sie przekonal i plukal pare dni i przeszlo.bo on sie boi denetysty.woli wyrawac jak leczyc:baffled:
albo szalwia wyplucz powinno troche pomoc

Agnes czapka ladna ale nam juz by sie nie przydala:baffled: dzis bylo 14st wiec Laura chodzi bez czapki:-)

Mama Helenki dobranoc:happy:Kurujcie sie:tak:

Wiktoria
fajnie masz z tymi wolnymi wieczorkami:tak:
Laura juz w lozeczku:happy:

Dowikla w lato bedziemy pisalay kiedy bedziemy w domku a jak wiadomo kazdy korzysta z pieknej pogody:rofl2:Wiec masz calkowita racje:tak:

az 14stponi?????????fajnie wam

a ja walsnie skonczylam porzadkowac mieszkanie na jutro.Laura spi a moj pojechal do chlopakow spisac godzinki wiec moglam w spokoju posprzatac :) i teraz widac ze jest posprzatane a nie jak wczesniej:-D

Anabuba gratulacje z ukonczenia pracy!!!
U nas cieplo cieplo wczoraj tez bylo tak ladnie:) zobaczymy jak jutro bo wieczorkiem troche bylo deszczyku:baffled:

Malinka bedziemy bedziemy:tak:

Dowikla twarde sztuki z Twoich dzieci :):rofl2:

reklama
a ja walsnie skonczylam porzadkowac mieszkanie na jutro.Laura spi a moj pojechal do chlopakow spisac godzinki wiec moglam w spokoju posprzatac :) i teraz widac ze jest posprzatane a nie jak wczesniej:-D

ja to nie lubie jak moj jest rano w domu bo zawsze jak ja cos chce robic to on sie bierzez za jedzenie labo cos:baffled:
wiec dzis ich wygonilam na dwor:-)
najgorzej mialam dzis stracha bo rozpalilam w piecu zeby wode nagrzec a tu mni temp urosla ponad 80 zaczelo strzelac.poodkrecalam grzejniki,pompa niby chodzila ale grzejniki sie nie nagrzewalay.tak jakby sie cos przypchalo.musialam lac wwode do pieca zeby troche zagasic i diopiero po pol godz sie ruszylo.juz myslalam ze mi zaraz cos rozsadzi:crazy:

Do góry