lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Ja wczoraj serduchowalam.....ale dla przyjemnosci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj serduchowalam.....ale dla przyjemnosci![]()
Siema dziewczeta
Ale jest piekna pogoda u nas - wiosna pelna gebaJa zdecydowalas sie na zrobienie tescika. Niestety moje obawy sie sprawdzily. Druga kreska jest ale nie sciemniala w ogole
To moze oznaczac 2 rzeczy, albo ciaza pozamaciczna, albo fasolka obumiera :-
zawstydzona/y::-( 25 sie wszystko wyjasni, mam nadzieje, ze to bedzie zadna z tych opcji....
Buzka, milego dnia
Siema dziewczeta
Ale jest piekna pogoda u nas - wiosna pelna gebaJa zdecydowalas sie na zrobienie tescika. Niestety moje obawy sie sprawdzily. Druga kreska jest ale nie sciemniala w ogole
To moze oznaczac 2 rzeczy, albo ciaza pozamaciczna, albo fasolka obumiera :-
zawstydzona/y::-( 25 sie wszystko wyjasni, mam nadzieje, ze to bedzie zadna z tych opcji....
Buzka, milego dnia![]()
OLICA
Babo trzymam kciuki bardzo!!!! moze uda ci sie tam zalatwic podwojne iv - zeby dwa razy dali??? Wiem ze z powodu stresu owulacja potrafi sie laskawie przesunac na dzien wczesniej lub pozniej - czy beda ci wywolywali owulacje????
Tak czy inaczej - polecam przytulanki chwie wczesniej (moze nawet w szpitalnej lazience)zeby macica byla rozpulchniona i gotowa
to wbrew pozorom bardzo wazne!
Bardzo ci dziekuje:-)!!!
No wlasnie zeby sie wszystko udalo...staram sie nie stresowac i podchodze to tego pozytywnie..bardzo duzo kobiet ma in-vitro...wiekszosc nie moze normalnie zajsc w ciaze..wiec mysle ze uada nam sie..bo ja mam wszystko jak w zegarku..nie musze robic badan ,mam owulke,,sluz w dni plodne jest superowy,,przezroczysty jak krysztal i ciagnacy..wiec u mnie super..a jajnki tak nawalaja ze ho.ho.-)
Z tego co wiem..to kuracja hormonalna..napweno chumorek mi sie przekreci...ale postarm sie nie denerwowac!narazie wizyta w maju..a potem moze czerwiec zabieg..nie wiem dokladnie.
Oj dobry pomysl z ta lazienka..wciagne mojego do damskiej i go zgwalce..hura!!!
olica
Oj to pierwsze malenstwo wasze!!!napewno bedzie wszystko dobrze..:-)
a sexu sie nie boj..ta blona ochrania dziecko i nic mu sie nie stanie:-)