reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2009

Czesc Dziewczynki ... wstałam zmartwina bo wczoraj znowu miałam lekkie plamienia (byłam na dosc długim spacerku - i może dlatego) ... dzisiaj już jest spokuj ... leże :-( ... Nie mogę się doczekac tego USG w poniedziałek ... wtedy wreszcie będę wiedziała co jest grane, czy dziecku nic nie jest ... Mam nadzieję, że wszystko dobrze. Nawet nie wiecie jak się martwię ....
Iwonka - wszystko będzie dobrze - tylko się nie przemęczaj.

U mnie znowu wiosna gdzies sie zgubila, ledwo jakies promyki slonca sie przez chmury przedzieraja. Jeszcze w pizamie urzeduje:-)
Wiola dobrze ze idziesz do lekarza, trzymaj sie kochana, licze ze cos ten lekarz poradzi na twoja glowke. Jestesmy z TOba:tak:przytulaski ;-)
Dzięki zofcia - teraz coraz bardziej zaczynam się zastanawiać czy te bóle głowy nie mają nic wspólnego z tym wypadkiem sprzed ponad roku :-( Ale jak wiadomo i tak mi prześwietlenia żadnego nie zrobią - bo przecież w ciąży jestem. :-( Czy któraś z Was się orientuje jak to jest z komputerowym badaniem głowy? Czy kobiety w ciąży mogą takowe badanie mieć?

Witam Was kochane!!!:-)
Dzisiaj piekne sloneczko, niedzilea, M w koncu ma wolne, dzis moje urodzinki:sorry2:Moje chlopaki zabieraja mnie na wycieczke :szok::tak::-), wiec bede wieczorkiem!!!!

Wiola mam nadzieje, ze w koncu lekarz Ci cos poradzi na te bole glowy i juz nie beda Cie one dreczyly:happy:
Dziękuję oli - ja również mam taką nadzieję, a z okazji urodzinek:
Życzę wiary, że wszystko ma sens. Życzę nadziei, która obudzi serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!:-):-):-)

Apel do CALINECZKI - napisz kochana jak się czujesz - my tu z całych sił trzymamy kciuki, że już choróbsko daje za wygraną!!! Wracaj do zdrówka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
oli_ miłości radości słodkośći!!! Wszystkiego naj naj naj!!:-D

rezeda dobrze, że już lepiej :-)
ja nie dam rady płukać solą, bo normalnie nie znoszę jej smaku, a w ciąży to już w ogóle! Więc jutro skoczę po coś do apteki ;-)

Wiola zastanawiałam się czy przypadkiem nie traktują Cię tak właśnie dlatego, że nie jestś stamtąd. Dobrze, że będziesz miała wsparcie!! Odpoczywaj - trzymam kciuki kochana!!:blink:

Iwonka nie przemęczaj się a będzie dobrze ;-)

Wiola zastanawiałam się czy przypadkiem nie traktują Cię tak właśnie dlatego, że nie jestś stamtąd. Dobrze, że będziesz miała wsparcie!! Odpoczywaj - trzymam kciuki kochana!!:blink:
I tak właśnie sobie pomyślałam, dlatego z obstawą się tam wybieram. :-)A kumpela - dziarska babka - nie da sobie w kaszę dmuchać. Jak tylko będę coś wiedziała - od razu zdam relacje :-)
Trzymajcie się kobietki - idę na jakiś mały spacer - bo w końcu troszkę tlenu też by mi się przydało :-):-):-)

Kupę czasu mnie u Was nie było.:zawstydzona/y: Byłam na działce pomagać mamie sadzić żonkile. Wracając złapała mnie niesamowita chęć na mcdonalda.:zawstydzona/y: Teraz leżę najedzona i chyba nawet się zdrzemnę.:-D U mnie cały czas problemy z mega sucha i wrażliwą skórą :baffled: Już nie mam siły. Eh...
Wszystkiego najlepszego _Oli_!!!:-D

Witam dziewczyny! Przede wszystkim witam nowe mamusie - oj przybywa nas z każdym tygodniem.
Iwonka nie stresuj sie odpoczywaj a bedzie dobrze - trzymam kciuki za jutrzejsze usg
OLI - wszystkiego najlepszego, spelnienia marzeń :surprised: i najlepszych 6 miesiecy pod sloncem
Calineczka zdrówka życzę
Wiolab - ale masz kongo z tym bólem głowy - trzymaj sie kochana.
Dziewczyny na bolące gardlo i uporczywy katar polecam bioparox - jest w areozolu, bezpieczny w ciązy i na prawde skuteczny:tak:
Pozdrawiam

Oli, ja też się dołączam do życzeń, jak najmniej zmartwień a jak najwięcej radości - tej małej i dużej:tak: Ja też marcowa jestem, ale dopiero z końca..
Widzę po suwaczkach że dużo nas jest tutaj czternastotygodniówek:-) to fajnie - raźniej nam będzie:-)
Rezeda, czyżbyś też szerzyła płomień oświaty zawodowo?

Ech, coraz częściej się trafia...:no: Ja obecnie na zwolnieniu więc trochę odpoczywam od nich, choć przyznaję że jak ostatnio odwiedziłam swoje dzieciaki to aż mi się ckliwo zrobiło:tak:

Witam Was kochane!!!:-)
Dzisiaj piekne sloneczko, niedzilea, M w koncu ma wolne, dzis moje urodzinki:sorry2:Moje chlopaki zabieraja mnie na wycieczke :szok::tak::-), wiec bede wieczorkiem!!!!
Oli - wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!

U mnie niestety deszcz od rana a co za tym idzie spanie przez cały dzień to by było to czego chcę. A tu jeszcze musimy jechać z zaproszeniami . Na szczęście to już ostatnie i spokój.

Później się odezwę. Teraz nadrobiłam parę stron i mało czasu na pisanie .
Buziaki

reklama
Do góry