Albo u mniejustysia ty mnie powiedz kiedy avon bedziesz miecbo jak cos to moze wtedy sie jakos zgadamy u gosi albo marty
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Albo u mniejustysia ty mnie powiedz kiedy avon bedziesz miecbo jak cos to moze wtedy sie jakos zgadamy u gosi albo marty
![]()

... Dobrze, że jest pogoda to może później na jakiś spacerek wyskoczymy!!!!! Ach, jak fajnie, że znów słoneczko
!!!Krycha może zgadaj się z Justyną i wpadniecie wszystkie 4(justyna jako2)do mnie po 12?
Witam sie ja.Krycha ty to ranny taszek jestes a raczej chyba toe dziecko.Ja dzis wstalam o 7.30 i jestem cofnieta.Te pol godziny do 8 to dlamnie porazka.Mam zakodowane w glowie ze nawet jak jest 7.55 tonie 8 i wtedy jestem cofnieta.Jak wstane o 8 jest git.do tego bl glowy i zatok wrocil.Tylko sie pociac.Milego dnia..
siła wyższa... Codziennie rano leży w łóżeczku obok i marudzi hehehehe
!!!! Ale nic to, zaraz powinna paść (pierwsza drzemka) co by mi bardzo pasowało, bo jeszcze nie zdąrzyłam śniadania zjeść...Na ich stronce można wypełnić aby wysłali do domu jeśłi ktoś zgubił i na antenatial clasess tez dają ale już Ci podaję linka na priva;-)dzien dobry
ola ja jednak nie dostalam zadnej kartki na te darmowe gifty z aptekisprawdzilam 3 razy i nic takiego nie ma buuuuu
dzien dobry
ola ja jednak nie dostalam zadnej kartki na te darmowe gifty z aptekisprawdzilam 3 razy i nic takiego nie ma buuuuu
, niestety duże problemy mieliśmy z tym pierwszym, z wypawką, wskazana apteka (koło dworca) akurat zaprzestała się tym zajmować, cóż... Ale to fatktycznie miłe, że coś mozna dla swojej pociechy dostać
!!!!! Aga_irlandia, jak tylko możesz załatwiaj sobie ten kuponik :-):-):-)!!!!!!!!
, niezmordowanie szalała od 06.45...