reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

na 80 % ... miałam monitoring i był dominujący w prawym ale przestał rosnąć, a bolał mnie lewy ale tam nic nie było.. i pytam dlaczego mnie tak bolał, a lekarz nie wiem??:szok: no ta tym bardziej nie wiem!?
no to moze jakas szansa jest... rozne cuda sie zdazają .....;-)jaks sie przytulaliscie wtedy kiedy trzeba to moze akurat.... ktoz to wie.... bo dlaczego małpa ci sie spoznia?? czesto ci sie spoznia??

reklama
no to moze jakas szansa jest... rozne cuda sie zdazają .....;-)jaks sie przytulaliscie wtedy kiedy trzeba to moze akurat.... ktoz to wie.... bo dlaczego małpa ci sie spoznia?? czesto ci sie spoznia??
oj kochana nie mam złudzeń, naprawdę! a co do spóźnienia to lekarz powiedział że może się spóźnić, no i się spóźnia. A co do starań to owszem były a tylko dla przyjemności! :tak:

Dziewuszki ja już dzisiaj zmykam do łóżeczka bo trzeba być wypoczętym przed jutrzejszym testowaniem :))) kupiłam test Quick vou jak radziłyście więc mam nadzieje że będą II :)))
papa

Dziewuszki ja już dzisiaj zmykam do łóżeczka bo trzeba być wypoczętym przed jutrzejszym testowaniem :))) kupiłam test Quick vou jak radziłyście więc mam nadzieje że będą II :)))
papa
no to wyśpij się i daj jutro zaraz znać. Ciekawe czy zdążysz przed Hanką bo ona ma zamiar dopiero testować koło 10...

Witam ponownie!
Dobra laseczki - spadam. Najpierw kurs, później ginka. Zobaczymy co mi powie...
Trzymajcie kciuki. Miłego wieczorku.
Ciao!!!
:-):-):-):-):-)
no i coooooooo!!!!!!!!
A nad kim mam się rozczulać?? Nad kotem sąsiada???
Jutro ty się będziesz ze mną rozczulać??? Nie myśl sobie, że to tak za darmo!!!
dobre;-) najważniejsze to, że jesteśmy bezinteresowne;-):-);-)
Dziś rano zdawałam exam na prawko teoretyczny - zdałam, ale z jazdami na pewno nie będzie tak cacy - to jest jedyna rzecz w tym życiu, która mnie nie cieszy;P
gratulacje - zawsze to już do przodu jeden egzamin:-)

Tempka jest na 99% potwierdzeniem owu. Tempka jest rezultatem wzrostu progesteronu, a ten sie wytwarza w normalnych warunkach tylko po owu (nie mowimy o chorobach).
Mnie też się wydaje, że jak nie może oszukiwać jak spada - gdyby urosła dziwnie to można się doszukiwac choroby, stresu itp. ale jak spada - to chyba tego progesteronu mało:-(
Jutro dużo osóbek testujących będzie - trzymam mocno kciuki!!
A wczoraj podczas seksiku też mi prawy przeszkadzał i musiałam Mojego poprosić o delikatność:p
Głowa mi pęka!! Durne ciśnienie.
A może to nie ciśnienie - trzymam kciuki, by @ nie dotarła:tak:
Ktosiowa jestem,jestem... kurde ale mnie brzuch zaczyna boleć... jak dla mnie to super bo w czwartek bym poszła po leki!
a u Ciebie Martynko trzymam by @ przyszła i będzie fasolka coraz bliżej:tak:
no mysle ze byla :D, i tak gadam bo tak czuje , ale co bedzie zobaczymy, wlasnie mi siostra przepowiedziala ze zajde w tym albo w nastenym miesiacu napewno bo jej sie tak snilo !!!! a jej sie sprawdza, tak mowi hehehehe:-D
Marzenixx - może Ty lub Twoja siostra zaczniecie wróżyć - tak przez kompa z ręki się nie da, ale może z daty urodzenia albo z nicka - bo Wy jak widzę to macie jakieś zdolności paranormalne tak rodzinnie - to ja poiproszę taką pozytywną przepowiednię dla siebie;-)
A ja się pochwalę, że już jestem 4 dni bez nałogu - bez Coli:D:D
gratulacje:-)
Witam. Trzymam kciuki za kolejne testowanka :)Ja jestem juz po owulce. Tempka slicznie mi skoczyla z 36.80 na 37.20 dzis rano.
no to teraz jakieś 12 dni i testowanko;-)
Andzia-Mezatka ma to szczescie ze jest tam gdzie swieci slonko-na wyspach:-) Stad te wiosennie klimaty...moj maż tez dzisiaj mowil ze piekna pogoda w Londynie i wiosna idzie na calego, a u nas tak szaro i ponuro...:-(
Kocanie-chyle czola-jestem pelna podziwu dla Twoich postow!!!
to dlatego wiosna - u mnie dziś to było brzydko - może jutro będzie lepiej:tak:
Surowa czerwona papryke Hanka polecila, a o pomaranczach to juz dawno gdzies wyczytalam. Podobno pomagaja, pewnie przede wszystkim dlatego ze zawieraja duzo wit. C a ona niezbedna jest do produkcji plemniorkow.
a mój M nie lubi pomarańczy - muszę sok zakupić:szok:
U mnie tez cudna pogoda,sloneczko, blekitne niebo i mam wrazenie ze z 20 stopni :)Wysylam wiec te sloneczne promyczki do Was, bo az lzej na duszy sie robi gdy taka wiosna dookola :)
wysyłaj - ja chętnie przyjmę:tak:

A u mnie w miarę ok, Dziękuję.
Dziś mocno mnie kłuje od popołudnia lewy (owulacyjny) jajnik, ale widzę poprawę, bo po Duphastonie nie boli mnie podbrzusze ani ani :-)
Staram się cierpliwie doczekać do pierwszego usg 25.03.
A kontrola hmmmm już na finiszu, ale jeszcze jutro mnie będą męczyć.
Mam nadzieję, że po raz ostatni, bo już nie mogę na nich patrzeć, jeszcze nudności mnie napadną to dopiero będą uciekać :-D

Ja to już nie mogę się doczekać do tego usg:-p
tak mi się smutno zrobiło, łapię jakiegoś doła... kurczę czemu to wszystko jest takie trudne?? prawie zawsze jestem optymistką ale dziś jakoś nie mogę!
może czasem lepiej wyrzucic wszystkie smutki, by potem móc sie cieszyć na nowo - przecież to nie jest normalnie mieć cały czas banana na twarzy, każda z nas ma prawo być smutna lub wku....:baffled:
Laski, ale jestem odprężona po kąpieli z peelingiem kawowym! Własnej roboty tak swoją drogą choć przepis kumpeli, ale na prawdę rewelacja!! Balsamy do ciała to pikuś w porównaniu z tym peelingiem. Skóra jest miękka, delikatna i nawilżona:)
kochana - sprzedaj ten przepis:tak:
I tak trzymać, nie można się poddawać - to od nas wszystko zależy i musimy walczyć ile sił...pozdrawiam Cię serdecznie...
Próbuję dorównać Andzi_S w odpisywaniu na posty ale do mistrzyni jeszcze mi daleko
dziękuję kochana - staram się być na bieżąco - dziś pierwszy dzień w pracy po L4 i to trudne Was dogonić, ale już kończę nadrabiać:tak:
A co ja więcej mogę napisać.
Jak wracam z pracy to zachodzę do rodziców od progu krzyczę jestem głodna.
Jestem ciągle senna :baffled:
Dziś coś brzuszek lekko pobolewa ciężko zlokalizować ból. Jak zwykle się martwię i czekam na usg 26.03. To chyba tyle ;-)
Teraz już zmykam bo zaraz usnę przed kolacją :-D:-D
trzymaj się cieputko, jedz i rośnij:tak:
oj kochana nie mam złudzeń, naprawdę! a co do spóźnienia to lekarz powiedział że może się spóźnić, no i się spóźnia. A co do starań to owszem były a tylko dla przyjemności! :tak:
czasami można wiatropylnie - Gosia pisała wcześniej o koleżance;-) a po przyjemnościach to jeszcze większa szansa:tak:
papa
no to za jutrzejsze II kreseczki, a nawet II i II bo jeszcze u Hanki

Kochane moje pomóżcie.
Boli mnie brzuch na górze pod żebrami i nie wiem czy to coś groźnego??
Wzięłam dodatkowy duphaston i nospę ale nie wiem czy mam się niepokoić.
Proszę pomóżcie

Kochane moje pomóżcie.
Boli mnie brzuch na górze pod żebrami i nie wiem czy to coś groźnego??
Wzięłam dodatkowy duphaston i nospę ale nie wiem czy mam się niepokoić.
Proszę pomóżcie

Kinguś - ja nie wiem, ale to chyba nic groźnego - bo gdyby coś było źle to by bolało podbrzusze!
Ja wiem, że to może głupio zabrzmi - ale może to jelito grube, okrężnica czy coś takiego po jedzonku - progesteron źle wpływa na perystaltyke jelit, to może się jedzonko przesunąć nie może:-(
A nie możesz zadzwonić do lekarza?:confused:

reklama
Do góry