reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ja czasem mam wątpliwości, bo wiem, że mierzenie temperatury , testy owulacyjne i inne cuda pokazują nam czarno na białym kiedy powinnyśmy się przytulać. Ale czy pomimo tych obliczeń udało się komuś na pierwszym razem? Bo przypadków kiedy bez starań udaje się za pierwszym razem jest sporo. I ja już sama nie wiem co o tym myśleć. Wiem, że jestem zdrową babą , która już raz zaszła w ciążę i urodziła zdrowe dziecko. Więc wiem, że mogę!! Może powinnam spróbować bez tych wszystkich obserwacji, bo one najbardziej nakręcają! Bo jak już zacznę to wszystko kontrolować to znów wpędzę się w jakąś paranoję, sex tylko według kalendarza i schizy że spóźniłam się z sexem o jeden dzień. Piszę to w czasie przyszłym, bo zaczynam od czerwca. O ile wszystkie badania będą dobre.

reklama
wszystkie sobie przerwę zrobiły bo pewnie M. przyszli z pracy :))) u mnie przed chwilą padał śnieg a teraz takie śliczne słoneczko świeci ":))))

No dobra, koniec roboty na dziś! Zamykam kompa i wracam do domku:-D:-D:-D Do zobaczenie wieczorkiem. pewnie po rozmowach w toku będzie ostra dyskusja. Czasem lepiej obejrzeć "rozmowy w tłoku", przynajmniej pośmiać się można:-D

Ja czasem mam wątpliwości, bo wiem, że mierzenie temperatury , testy owulacyjne i inne cuda pokazują nam czarno na białym kiedy powinnyśmy się przytulać. Ale czy pomimo tych obliczeń udało się komuś na pierwszym razem? Bo przypadków kiedy bez starań udaje się za pierwszym razem jest sporo. I ja już sama nie wiem co o tym myśleć. Wiem, że jestem zdrową babą , która już raz zaszła w ciążę i urodziła zdrowe dziecko. Więc wiem, że mogę!! Może powinnam spróbować bez tych wszystkich obserwacji, bo one najbardziej nakręcają! Bo jak już zacznę to wszystko kontrolować to znów wpędzę się w jakąś paranoję, sex tylko według kalendarza i schizy że spóźniłam się z sexem o jeden dzień. Piszę to w czasie przyszłym, bo zaczynam od czerwca. O ile wszystkie badania będą dobre.

Potwierdzam, że te wszystkie ''wspomagacze'' typu mierzenie tempki, badanie szyjki bardziej nakręcają. Kiedyś przez to przechodziłam.

wiedziałam że o tym dzisiaj będzie więc nawet nie włączałam telwizorka bo nie chce się denerwować na takie..........

reklama
nie wiem dziewczyny, ale ja sie poplakalam ....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dlaczego to takie niesprawiedliwe:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y: łzy mi lecą..... jak mozna... jak mozna 9 :szok: razy usunąć ciąże..... jak...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry