reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As :szok: brawo brawo, to teraz czeka na Ciebie nauka na drutach, możesz nagrac filmik i mi przeslac mailem :tak::-D

Chyba, że mam przyjechac:-p
Przyjeżdżaj!!!!
Posiedzimy sobie,troche porobimy imbiróweczkę z wiśnióweczką wypijemy.
Fajnie będzie :-D:-D:-D:-D:-D
która jeszcze chętna ?:confused::confused:
Spać jest gdzie,bo na poddaszu mam prawie 50 m salę gimnastyczną swoją osobistą.Materace rozłożymy i się pomieścimy.;-):-D:-D:-D:-D:-D
A potem mąż mnie z domu wyrzuci :-):-):-):-):-):-):-):-)za zakłócanie ciszy nocnej i jego spokoju osobistego.Ale co tam .Grunt to się dobrze bawić.!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

He.. właśnie za bardzo kuma...:baffled: i chodzi spac.. róznie.... czasem nawet o 24-01 i trzeba czekac:crazy: :-D chociaż erraz w ciazy jakos nie mam cierpliwosci ,szybko zasypiam, ale ostatnio M juz nie mogł wytrzymac i mnie obudzil:-D
heh no to niezle w sumie jak m juz tak nie umie wytrzymac to Cie obudzi wiec nie musisz sie martwic ze cos Cei minie :rofl2::rofl2::rofl2:

U mnie świeczki porostawiane,M przyjdzie z pracy jeszcze sobie pomysli że nastrój robię :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no napewno a nie jest tak hehhe :rofl2::rofl2: i przyznaj sie masz ochote na tulanki :-D:-D:-D

Przyjeżdżaj!!!!
Posiedzimy sobie,troche porobimy imbiróweczkę z wiśnióweczką wypijemy.
Fajnie będzie :-D:-D:-D:-D:-D
która jeszcze chętna ?:confused::confused:
Spać jest gdzie,bo na poddaszu mam prawie 50 m salę gimnastyczną swoją osobistą.Materace rozłożymy i się pomieścimy.;-):-D:-D:-D:-D:-D
A potem mąż mnie z domu wyrzuci :-):-):-):-):-):-):-):-)za zakłócanie ciszy nocnej i jego spokoju osobistego.Ale co tam .Grunt to się dobrze bawić.!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oczywiscie i ja sie pisze :tak::tak::tak:

As wiśnióweczka to raczej nie teraz, przyjade za rok :-D
Kochana na szklankę imbirówki dajesz 40 ml. wiśniówki.To kropla w morzu.Śmiało możesz wypić.Dziecko musi różne smaki poznawać przecież.:-D:-D:-D
A teraz idę imbirówke gotować ,bo tej Warszawie jakieś przeziębienie mnie pobiera i trzeba się rozgrzać.:-):-);-)

reklama
Do góry