reklama
Przyjeżdżaj!!!!Asbrawo brawo, to teraz czeka na Ciebie nauka na drutach, możesz nagrac filmik i mi przeslac mailem
Chyba, że mam przyjechac![]()
Posiedzimy sobie,troche porobimy imbiróweczkę z wiśnióweczką wypijemy.
Fajnie będzie

która jeszcze chętna ?

Spać jest gdzie,bo na poddaszu mam prawie 50 m salę gimnastyczną swoją osobistą.Materace rozłożymy i się pomieścimy.;-)

A potem mąż mnie z domu wyrzuci :-):-):-):-):-):-):-):-)za zakłócanie ciszy nocnej i jego spokoju osobistego.Ale co tam .Grunt to się dobrze bawić.!!!!

medeuska
październikowa mama'09
U mnie świeczki porostawiane,M przyjdzie z pracy jeszcze sobie pomysli że nastrój robię![]()
A Ty nie masz ochoty na tulenie?

wiktoria12
Mama i żona :)
No ale macie już prąd.No to swieczki zostaw i będziesz miała romantyczną noc mój M jak na święta przyjechał to kupił świeczki zapachowe takie małe zapalił fajnie byłoU mnie świeczki porostawiane,M przyjdzie z pracy jeszcze sobie pomysli że nastrój robię![]()
heh no to niezle w sumie jak m juz tak nie umie wytrzymac to Cie obudzi wiec nie musisz sie martwic ze cos Cei minieHe.. właśnie za bardzo kuma...i chodzi spac.. róznie.... czasem nawet o 24-01 i trzeba czekac
![]()
chociaż erraz w ciazy jakos nie mam cierpliwosci ,szybko zasypiam, ale ostatnio M juz nie mogł wytrzymac i mnie obudzil
![]()

no napewno a nie jest tak hehheU mnie świeczki porostawiane,M przyjdzie z pracy jeszcze sobie pomysli że nastrój robię![]()

oczywiscie i ja sie piszePrzyjeżdżaj!!!!
Posiedzimy sobie,troche porobimy imbiróweczkę z wiśnióweczką wypijemy.
Fajnie będzie
która jeszcze chętna ?
Spać jest gdzie,bo na poddaszu mam prawie 50 m salę gimnastyczną swoją osobistą.Materace rozłożymy i się pomieścimy.;-)
A potem mąż mnie z domu wyrzuci :-):-):-):-):-):-):-):-)za zakłócanie ciszy nocnej i jego spokoju osobistego.Ale co tam .Grunt to się dobrze bawić.!!!!![]()

wiktoria12
Ja bym sie poprzytulała ale nie mam do kogo

Kochana na szklankę imbirówki dajesz 40 ml. wiśniówki.To kropla w morzu.Śmiało możesz wypić.Dziecko musi różne smaki poznawać przecież.As wiśnióweczka to raczej nie teraz, przyjade za rok![]()

A teraz idę imbirówke gotować ,bo tej Warszawie jakieś przeziębienie mnie pobiera i trzeba się rozgrzać.:-):-);-)
a kto powiedział że nie mam ochoty ?A Ty nie masz ochoty na tulenie?![]()

reklama
wiktoria12
Ale na małe co nie co napewno będzie miał siły mój jak przyjezdza to codziennie cos jesta kto powiedział że nie mam ochoty ?coś czuję że mój M będzie dziś wymeczony
![]()

Podziel się: