reklama
medeuska
październikowa mama'09
Kochana na szklankę imbirówki dajesz 40 ml. wiśniówki.To kropla w morzu.Śmiało możesz wypić.Dziecko musi różne smaki poznawać przecież.
A teraz idę imbirówke gotować ,bo tej Warszawie jakieś przeziębienie mnie pobiera i trzeba się rozgrzać.:-):-);-)
Ok to już jade, może zdąże na świezą imbirówke

Ja bym sie poprzytulała ale nie mam do kogo![]()
To bierz przyjaciela

a kto powiedział że nie mam ochoty ?coś czuję że mój M będzie dziś wymeczony
![]()
Zawsze możesz mu zrobic masaz dla relaksu

Ja bym sie poprzytulała ale nie mam do kogo![]()
Ja też nie mam do kogo :-(
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja nigdzie sie nie wybieram jednym okiem patrze na tv a drugim na kompa jeszcze zeza dostaneJestem! :-)
No ale zaczyna się You can dance, więc znając życie to zaraz mi pouciekacie.![]()

wiktoria ja tak samo oglądam,Ja nigdzie sie nie wybieram jednym okiem patrze na tv a drugim na kompa jeszcze zeza dostane![]()

Ja nigdzie sie nie wybieram jednym okiem patrze na tv a drugim na kompa jeszcze zeza dostane![]()

ja siedze bo musze zamowienie zlozyc z OriflameJestem! :-)
No ale zaczyna się You can dance, więc znając życie to zaraz mi pouciekacie.![]()

uuu boroka kto powiedział że nie mam ochoty ?coś czuję że mój M będzie dziś wymeczony
![]()

heheJa nigdzie sie nie wybieram jednym okiem patrze na tv a drugim na kompa jeszcze zeza dostane![]()
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
No M dał by mi przyjaciela a tak wogule wole poczekać na niego.Wiecie nie rozumiem kobiet które zdradzają swojich mężów jak np. jak wyjeżdzają za granice ja bym nie dała radyOk to już jade, może zdąże na świezą imbirówkePrzeziebienie mnie z rana brao wiec jak w sam raz
To bierz przyjacielai dawaj
![]()

Podziel się: