reklama
medeuska
październikowa mama'09
JA MM TELEFON W MIXPLUSIE I U NAS W PUNKCIE JEST TAKA NIEROZGARNIĘTA LASKA ŻE NIC NIE WIE![]()
haha a czego nie wie? może nowa? różnie to bywa.. poza tym czasem przyjmują takie dziwne osoby że naprawde bywa że nic nie wiedzą, albo nas też czesto niedoinformmują i też czasem wychodzi że niby czegoś nie wiemy, a skąd to mamy wiedzieć

Ostatnia edycja:
Mama Helenki
i Aniki :D
JULKA JAK MIAŁA 9 M-CY TO IŁA SUPER Z NIEKAPKA WŁAŚNIE Z AVENTA A ADAM NIGDY SIĘ Z RZANEGO NIE NAUCZYŁ PIĆ DO 15 M-CY PIŁ Z BUTLI A POTEM Z NORMALNEGO KUBECZKA![]()
Moja nie to że nie umie, wszystkiego co nowe chetnie sie uczy

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
mial testy na prawko a z jazdy ostatniegfgo marca mano to gratki dla Twojego m a jakie zdawal
a co Ty masz z ta noga![]()
noga-reumatyzm

1200zł za BAnabuba, a ile płacił za kurs?
moja paulina dlugo nie umiala ale ona to ona,zawsze odtawalal od normyGratuluje.
A ja chciałam sie pochwalić mój synek nauczył sie pić przez rułke

a jak na nia krzykne to sie odwraca i puszcza mi oczko

nauczy sie:-)Moja pije kartoników soczki ze słomka, ale jak jej dać jakos inaczej np słomke do szklani to nie ma mowy. Nawet jej kupiłam bidon ze słomka i jej nie pasi :-(
Chciałam ja troche od butli oduczyć, bo pić to by juz mogła NORMALNIE, NIESTEY NIE BARDZO MI TO IDZIE :-(
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
i to bobofruta rozlewa....
dobrze ze malo miala
a tak jak pije to sobie przekreca i pije jakby kielicha walila

dobrze ze malo miala

a tak jak pije to sobie przekreca i pije jakby kielicha walila

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jak zwykle jak ja przyszlam do zadnej nie ,czy was wylogowalo?
Ja jestem:-)
Ale czytałam co napisałas
Gratulacje dla Twojego meza

Ja od paru lat probuje zapisac sie na prawko ale jakos sie jeszcze nie zapisalam
A kursy sa kolo młodego przedszkola czyli jakies 200m od mojej chaty

Ale czytałam co napisałas
Gratulacje dla Twojego meza

Ja od paru lat probuje zapisac sie na prawko ale jakos sie jeszcze nie zapisalam

Mama Helenki
i Aniki :D
Moją prababcia nauczyła pic z kieliszka i na rodzinnych uroczystościach pije z kielicha i se stuka z pijącymi 

Normalnie niema jak wychowanie w rodzinie... 
Na imieninach u wspomnianej prababci moja córa upiła grono ciotek
One sie cieszyły, że mała z nimi sie stuka na zdrowie, a Helena nazuciła takie tępo, że się z tej radochy popiły 

Na imieninach u wspomnianej prababci moja córa upiła grono ciotek

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Moją prababcia nauczyła pic z kieliszka i na rodzinnych uroczystościach pije z kielicha i se stuka z pijącymiNormalnie niema jak wychowanie w rodzinie...
Na imieninach u wspomnianej prababci moja córa upiła grono ciotekOne sie cieszyły, że mała z nimi sie stuka na zdrowie, a Helena nazuciła takie tępo, że się z tej radochy popiły
![]()

Podziel się: